W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Tien mobiele tribunes voor sporthal de Bloemerd

Helaas is het door COVID-19 nog steeds niet mogelijk (sport) evenementen te organiseren. Maar dat weerhoudt sommige opdrachtgevers er niet van hun zaken alvast goed te regelen, zodat zij goed voorbereid zijn wanneer het weer wel mag. Zo ook sporthal de Bloemerd / Sportfondsen in Leiderdorp die 10 mobiele tribunes heeft besteld.

De mobiele tribunes zijn voorzien van zitstoelen en stevige transportwielen. Per tribune kunnen zij 18 personen kwijt. Omdat de sporthal op dit moment is omgebouwd tot een priklocatie, hebben wij de tribunes voor nu op een tijdelijke locatie geleverd. Zodra de sporthal weer in gebruik wordt genomen voor sportevenementen, zullen de tribunes aan elkaar gekoppeld geplaatst gaan worden.

Mobiele tribune

Demontabele, mobiele tribune zijn geschikt voor binnen en buiten gebruik. De mobiele tribune heeft een lengte van 300 cm en bestaat uit 3 zitrijen voor totaal circa 18 personen. Optioneel zijn transportwielen om de tribune eenvoudig te kunnen verplaatsen. Het is mogelijk om de mobiele tribune te voorzien van kunststof zitstoelen. Deze mobiele tribunes bieden ook de mogelijkheid tot het koppelen van verschillende mobiele tribunes zodat er een lange en aansluitende tribune kan worden gerealiseerd.

Wanneer het weer is toegestaan wensen wij Sportfondsen in sporthal de Bloemerd veel mooie sportevenementen toe!

Producten in dit artikel