W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Tribune Kolping Boys voorzien van tribunestoelen

VV Kolping Boys is een Nederlandse amateurvoetbalclub uit Oudorp (Gemeente Alkmaar). Kolping Boys telt ongeveer 900 leden en speelt haar wedstrijden op sportpark De Nollen. Onlangs is de vereniging een initiatief gestart om de tribune (bestaande uit zitbanken) te voorzien van tribunestoelen. Geheel in de kleuren van de club voor een professionele uitstraling!

Tribune Kolping Boys

Langs het hoofdveld van Kolping Boys vind men een tribune. Voorheen voorzien van tribunebanken maar dit jaar heeft het bestuur besloten om deze banken te voorzien van nieuwe tribunestoelen. Deze zomer hebben wij hier daarom 165 stuks A3 tribunestoelen mogen leveren. De stoelen zijn geleverd in de witte en zwarte kleuren van de club. De vereniging biedt haar leden de kans om een stoel te adopteren waardoor de tribune nieuwe inkomsten gaat genereren voor de club. Door de zelfredzaamheid van de vereniging zijn deze tribunestoelen door de eigen vrijwilligers gemonteerd.

De A3 tribunestoel

Stadion-/tribunestoel A3 is voorzien van een dubbelwandige rugleuning voor comfort en een mooie afwerking. Deze tribunestoel heeft een glanzend oppervlak dat makkelijk te reinigen is. De stoel is voorzien van een centrale waterafvoer en de stoel kan in verschillende kleuren worden geleverd. Samen met onze partner TAS-Stadionreclame bieden wij de mogelijkheid om tribunestoelen te voorzien van sponsornamen. Voor de beschikbare kleuren zie de kleurenkaart.

Je kunt hier het productblad van stadion-/tribunestoel A3 downloaden.

Producten in dit artikel