W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Tribunestoelen en tribunes multifunctioneel inzetbaar

Wanneer je aan W&H Sports denkt, denk je logischerwijs aan sport- en inrichtingsmaterialen voor de sportsector. Dat is zeker niet altijd het geval. Sommige van onze producten lenen zich namelijk ook prima voor sectoren buiten de sport. Waar wij voorheen voornamelijk tribunestoelen en tribunes aan verenigingen verkochten, hebben wij de laatste jaren gemerkt dat klanten buiten de sport ook geïnteresseerd zijn in onze tribunestoelen en/of tribunes mogen verkopen.

Wij hebben inmiddels aan uiteenlopende, interessante en leuke bedrijven onze tribunestoelen en/of tribunes mogen leveren.

Tribunes

Zowel Tony Chocolonely, Under Armour als BALR hebben voor onze telescopische tribune gekozen. Naast sportevenementen is deze ook Ideaal om in te zetten bij presentaties en evenementen. De tribune is speciaal ontwikkeld voor ruimtes waar flexibele inzetbaarheid gewenst is. De tribune is gemakkelijk in- en uitschuifbaar. Daarnaast ziet de telescopische tribune er esthetisch zeer fraai uit. Onze laatste opdracht hebben wij gekregen van een bibliotheek die gekozen heeft voor twee verrijdbare vrijstaande tribunes.

Tribunestoelen

Maar ook onze tribunestoelen kun je door het hele land en op de meest uiteenlopende plekken vinden. Ga je bijvoorbeeld varen, skiën, winkelen, de auto wassen in de wasstraat of breng je een bezoek aan een aquarium? Dan is de kans groot dat je op een van onze tribunestoelen komt te zitten.

Afname vanaf kleine aantallen

Ons assortiment tribunestoelen is zeer uitgebreid. Er kan gekozen worden voor een stoel met of zonder rugleuning en vast of inklapbaar. Alle stoelen zijn in verschillende kleuren leverbaar en kunnen op verschillende manieren worden bevestigd. Waar wij uniek in zijn, is dat bij ons de stoelen in kleine aantallen af te nemen zijn. Zo kunnen onze tribunestoelen dus voor alle doeleinden en door heel veel verschillende partijen ingezet worden.