W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Tribunestoelen voor Dongemond Soccer Center

soccer centerDongemond Soccer Center

In opdracht van Erwin’s Wood Design hebben wij 92 zwarte A3-tribunestoelen mogen leveren bij Dongemond Soccer Center te Geertruidenberg. De tribunestoelen zijn geplaatst op een bestaande, gebogen tribune. Deze uitbreiding creëert nieuwe mogelijkheden voor het Dongemond Soccer Center met betrekking tot evenementen en bedrijfspresentaties. De accommodatie beschikt naast een presentatieruimte ook over twee FIFA-gecertificeerde Indoor soccer velden.

De A3-tribunestoel

De stadion-/tribunestoel A3 is voorzien van een dubbelwandige rugleuning voor comfort en een mooie afwerking. Deze tribunestoel heeft een glanzend profiel en is in veel verschillende kleuren verkrijgbaar. Allereerst is dit model in 6 basiskleuren verkrijgbaar, daarnaast zijn er nog 13 speciale kleuren beschikbaar voor dit type tribunestoel. De stadion-/tribunestoel is tegen meerprijs ook in RAL-kleuren naar wens te bestellen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over ons aanbod in tribunestoelen? Wij helpen u graag persoonlijk verder! Wij zijn te bereiken via 0252 – 683 300 of via [email protected].

Producten in dit artikel