W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Trots op samenwerking Schäper Sportgerätebau!

Schäper Sportgerätebau GmbH is al vele jaren de productiepartner van onze aluminium sport- en inrichtingsmaterialen. Het ambachtelijke familiebedrijf, gelegen in Münster (DL), streeft ook in deze tijd naar de allerhoogste kwaliteit.

Kwaliteit is een traditie bij Schäper Sportgerätebau! Al meer dan 55 jaar staan innovatie, kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel. Op 1 oktober 1960 legde Klemens Schäper op 27-jarige leeftijd als timmerman de basis voor het huidige bedrijf.

Met een totale oppervlakte van ongeveer 15.000 vierkante meter (m²), produceren zij in Münster sport- en inrichtingsmaterialen voor diverse sporten. Binnen het bedrijf wordt alles in eigen beheer georganiseerd; van de planning en productie, tot levering. Omdat alle producten nog handmatig worden gelast, garandeert dit een hoogwaardige kwaliteit en betrouwbaarheid. Deze ambachtelijke werkwijze is dan ook een typisch Duitse kwaliteitsstandaard.

De kwaliteit van de materialen vormt de basis voor ons kwaliteitsconcept ‘scoren met kwaliteit’. Dit concept houdt in dat wij op veel producten maar liefst 8 jaar garantie op de gelaste onderdelen van de aluminium constructie geven en dat deze materialen tevens met TÜV-certificaat worden geleverd (getest op kwaliteitsnormen DIN/EN).

Iets waar we ook trots op zijn, is dat wij dezelfde visie delen op het gebied van duurzaam en maatschappelijk ondernemen. Zo is het bedrijf jaren geleden al overgestapt op het gebruik van gerecycled verpakkingsmateriaal en is het overgrote deel van de productiegebouwen voorzien van zonnepanelen. Het hout van de pallets wordt gebruikt om de productiehallen te verwarmen en het afval wordt op de juiste wijze gescheiden en indien mogelijk gerecycled.

Inmiddels heeft het familiebedrijf 24 distributiepartners verspreid over de hele wereld. Hun materialen hebben in verschillende landen de standaard bepaald en zijn bij het merendeel van de Bundesliga-clubs te vinden.

Ook onze Oosterburen hebben te maken met de uitdagingen dat het Corona-virus met zich meebrengt. Uiteraard zijn de juiste maatregelen getroffen om de medewerkers en onze opdrachtgevers te beschermen in de strijd tegen COVID-19. Wij zijn trots op deze samenwerking en dat we in deze tijd onze opdrachtgevers nog steeds op het allerhoogste niveau kunnen bedienen!