W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

TURNBAR onderweg naar Curaçao!

Onlangs kregen wij een telefoontje vanuit het altijd zonnige Curaçao! Het Ministerie van Defensie was namelijk op zoek naar een robuuste outdoor fitness installatie voor de mariniers die op het eiland gestationeerd zijn. Op deze manier kunnen de mariniers op een veelzijdige manier blijven werken aan hun fysieke gesteldheid. Het Ministerie was specifiek op zoek naar een mobiele uitvoering, die van tijd tot tijd afgebroken en
elders opnieuw geïnstalleerd kon worden. Doordat de TURNBAR geheel naar eigen wens samen te stellen is, konden wij al snel met een passend aanbod komen.

Bovenstaande uitvoering voor outdoor fitness en functioneel trainen is op dit moment onderweg naar Marinebasis Parera. Deze speciale uitvoering wordt dus geplaatst op mobiele voetplaten zodat deze ook bij missies kan worden meegenomen. Wij wensen onze militairen veel sportplezier met de outdoor fitness installatie van edelstaal!

turnbar

Meer weten?

Wil je meer weten over deze outdoor fitness installatie van TURNBAR (edelstaal)? Kijk dan hier! Voor verdere vragen of informatie kunt u ook altijd contact opnemen met één van onze medewerkers door te bellen naar 0252 – 683 300 of te mailen naar [email protected].