W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

TURNBAR® op dakterras nieuwbouwcomplex

Zoals u eerder heeft kunnen lezen op onze Facebook pagina is de afgelopen week op een prachtige locatie de eerste TURNBAR® geleverd. In samenwerking met Griekspoor heeft W&H Sports de eerste TURNBAR® geplaatst bij een studentenappartementencomplex in Amsterdam Bos en Lommer. Deze nog in aanbouw zijnde studentenwoningen zijn aan de achterzijde verbonden door een afgesloten gemeenschappelijke tuin. Als vaste installatiepartner van ons heeft Griekspoor het toestel vervolgens opgebouwd en geplaatst.

TURNBAR Amsterdam
Het dakterras waarop de TURNBAR® nu staat wordt gebruikt als binnenplaats van de nieuw gebouwde studentenappartementen. Op deze gemeenschappelijke binnenplaats is er voor de bewoners een ruimte gecreëerd om te ontspannen en te sporten. Na de levering zijn wij begonnen met het plaatsen van de verzwaarde voetplaten en vervolgens is daar op het volledige toestel opgebouwd. Hierna is onder en rondom de TURNBAR® de vloer voorzien van rubber tegels voor een valdempende ondergrond. Om het geheel af te werken is het omliggende kunstgras aangesloten op de rubber tegels. Vanaf nu kan er dus flink getraind worden!

Ontwerp en realisatie

Bij eerdere outdoor fitness projecten werkten wij ook al samen met de firma Griekspoor maar vanaf nu vliegen wij gezamenlijk alle outdoor fitness projecten aan door middel van een op maat gemaakt ontwerp naar uw wensen met de door Griekspoor gemaakte 3D-tekeningen. Hierdoor krijgt u direct een duidelijk beeld van hoe uw buitenfitnesslocatie er uit kan gaan zien. Bij de realisatie heeft deze samenwerking als voordeel dat we de klant compleet ontzorgen wat het leveren en het plaatsen betreft.

Kijk voor meer informatie over het plaatsen van outdoor fitness toestellen en voor meer info over de verschillende toestellen op onze pagina buitenfitness.nl