W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Uitgebreid kwalitatief hoogwaardig leveringsprogramma hockey

Hockey is in Nederland een populaire sport. Er zijn meer dan 300 hockeyclubs in Nederland. Zowel de Nederlandse mannen- als vrouwenploeg doet al jarenlang mee op het hoogste niveau. Beide teams wonnen in de loop der jaren de nodige prijzen. Wij hebben twee toernooien van dichtbij mee mogen maken, omdat wij de official supplier waren van Rabobank Hockey World Cup 2014 en van de Rabo EuroHockey Championships 2017.

Er bestaat zowel hockey als zaalhockey. Hockey gebeurt in de herfst, zomer en lente en zaalhockey wordt vaak in het winterseizoen gespeeld.

Bij ons vind je een groot aanbod aan verschillende soorten sport- en inrichtingsmaterialen zowel voor hockey als voor zaalhockey. Ons hockeymateriaal is geschikt voor hockeyverenigingen van allerlei prestatieniveaus. Zowel de hockeyclubs in de hoogste competities als de lokale hockeyverenigingen maken gebruik van onze kwalitatief hoogwaardige hockeydoelen, hockey dug outs, hockeybalken, hockeytouwen en kantplanken (ook wel slagplank of hockeyplank genoemd).

Grote diversiteit hockeymaterialen

Wij leveren wij niet alleen hockeymaterialen zoals hockeydoelen, hockeybalken, hockeytouwen voor hockey maar ook voor zaalhockey! Naast de hockeymaterialen voor zaalhockey zoals zaalhockeydoelen, zaalhockeybalken en transportwagen voor hockeybalken kunnen wij ook een bijdrage leveren aan een modulaire vloer voor zaalhockey. Daarnaast kunnen wij ook voorzien in allerlei trainingsmaterialen waaronder de interactieve SmartGoals voor hockey.

Veiligheid, duurzaamheid en kwaliteit

Hockeymaterialen kopen is geen alledaagse investering voor hockeyverenigingen. Het is daarom erg belangrijk dat er weloverwogen beslissingen worden genomen op basis van juiste informatie. Het is daarom erg belangrijk om vooraf  belangrijke informatie te verzamelen over bijvoorbeeld:

  • Is de netborging/netbevestiging van het hockeydoel veilig ontworpen? Uitstekende haken kunnen namelijk voor gevaarlijke situaties zorgen, omdat deze na verloop van tijd kunnen roesten of afbreken.
  • Is er sprake van een vrije netophanging? Een vrije netophanging voorkomt namelijk het terugkaatsen van een hockeybal wanneer deze in het doelnet wordt gepusht.
  • Zijn de lasnaden van hockeydoelen en dug outs machinaal of met de hand aangebracht? In de praktijk is gebleken dat handmatig gelaste lasnaden sterker zijn en dus langer meegaan!
  • Hoe ziet de binnenkant van het doelprofiel eruit? Aangezien vrijwel elk hockeydoel er hetzelfde uit ziet, is het belangrijk om te weten hoe deze intern in opgebouwd. Een hockeydoelen kopen zonder te weten af het aluminium profiel inwendig versterkt is, raden wij sterk af. Het inwendige profiel is grotendeels bepalend voor de kwaliteit en duurzaamheid van een hockeydoel.

Kwaliteitsconcept ‘scoren met kwaliteit’

Om ons nog verder te onderscheiden en ons bedrijf verder te positioneren als leverancier van kwalitatief hoogwaardige materialen hebben wij het kwaliteitsconcept ‘scoren met kwaliteit’ ontwikkeld. Dit concept houdt in dat wij op veel producten maar liefst 8 jaar garantie op de gelaste onderdelen van de aluminium constructie geven en dat deze materialen tevens met TÜV-certificaat worden geleverd (getest op kwaliteitsnormen DIN/EN). Deze producten zijn onder andere te herkennen aan ons kwaliteitssymbool.

Met het kwaliteitsconcept ‘scoren met kwaliteit‘ bieden wij de opdrachtgever zekerheid en nog meer ondersteuning bij het kiezen voor duurzame, veilige en kwalitatief hoogwaardige sport- en inrichtingsmaterialen.

Trainingsmaterialen hockey

Zonder de juiste trainingen kan er niet gepresteerd worden op wedstrijddagen. Wij leveren naast de veldinrichting van hockeyvelden ook de belangrijkste trainingsmaterialen. Een veelgebruikt product is het hockeytouw om de speelvelden snel en eenvoudig te scheiden. Hockeytouwen zijn gemakkelijk te verplaatsen en in verschillende vormen te leggen. Ook worden hockeybalken voor veld- en zaalhockey gebruikt voor veldafscheiding. Met onze SmartGoals voor hockey kan op een interactieve manier onder andere gewerkt worden aan de reactiesnelheid. De SmartGoals werken op lichtsignalen. De opgelichte SmartGoals vormen het doelwit. Ren of dribbel je door een opgelichte SmartGoal dan verspringt het licht naar een andere SmartGoal. Hierdoor train je zaken als kijkgedrag, handelingssnelheid, wendbaarheid, overzicht en teamspel in steeds veranderende wedstrijdsituaties. Plezier en uitdaging gegarandeerd voor elk niveau. Verder hebben wij ook een ruim aanbod aan mini hockeydoeltjes en jeugddoelen. Onze jeugddoelen zijn voorzien van transportwielen en zijn daardoor gemakkelijk te verplaatsen.

Jeugdhockeydoelen voor HC Ypenburg

Onlangs hebben wij bij HC Ypenburg 4 stuks inklapbare jeugdhockeydoelen mogen leveren. Dit verrijdbare en inklapbare jeugdhockeydoel is voorzien van polyamide transportwielen. De panelen bestaan uit 18 mm multiplex en is rondom voorzien van een aluminium profiel (extra robuust uitgevoerd). Het doel kan eenvoudig worden opgeklapt en weggereden.