W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Uitnodiging Kennisdag GreenMatter

recycling kunstgrasveldGroen doet ertoe!

Bij deze nodigen wij u graag samen met een introducé uit voor onze kennisdag ‘Groen doet ertoe’ op dinsdag 12 februari bij Lankhorst Recycling Products in Sneek.

Op deze dag willen wij u graag informeren over ons nieuwe initiatief GreenMatter dat wij samen met Lankhorst Recycling Products zijn gestart. Wij hebben ons ten doel gesteld om de afvalberg van kunstgrasvelden aan te pakken door producten te ontwikkelen en te produceren van gerecycled kunstgras. Alle producten worden geleverd met een garantieverklaring grondstoffen. Dat houdt in dat het kunstgras-agglomeraat 100% afkomstig is van versleten kunstgrasvelden. Het gerecyclede materiaal dat GreenMatter gebruikt, is afkomstig van het bedrijf Re-Match dat gespecialiseerd is in het recyclen van kunstgras.

Uitnodiging kennisdag

Op 12 februari wordt u om 10.00 uur verwelkomd en het programma zal tot ongeveer 14.30 uur duren. De dag zal er globaal als volgt uitzien:
• Ontvangst
• Presentatie over GreenMatter
• Presentatie van Lankhorst
• Lunch
• Rondleiding door de fabriek
• Afsluiting

Indien u geïnteresseerd en in de gelegenheid bent om aan deze dag deel te nemen, vragen wij u vriendelijk om zo snel mogelijk en uiterlijk 1 februari aanstaande het aanmeldformulier in te vullen. In verband met het beperkt aantal plaatsen, adviseren wij dit zo snel mogelijk te doen. Na uw aanmelding ontvangt u zo spoedig mogelijk een bevestiging van ons met daarin alle details van de dag.

Wij hopen u 12 februari aanstaande te verwelkomen!

Meer weten?

Wil je meer weten over GreenMatter? Wij vertellen u graag meer! U kunt ons bereiken via 0252 – 683 300 of via [email protected].

Producten in dit artikel