W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Vakbeurs Openbare Ruimte 2022

Op de Vakbeurs Openbare Ruimte (5-6 oktober) brengen wij graag verschillende van onze innovatieve en interactieve concepten zoals SportBox, SmartGoals Urban SkillCourt, Sportieve Bank en GreenMatter onder de aandacht.

Dit jaar bestaan wij alweer 20 jaar. Een mooi moment om stil te staan bij het verleden, maar ook zeker bij het heden. Waar wij ooit begonnen zijn als leverancier van traditionele sport- en inrichtingsmaterialen, zijn wij inmiddels uitgegroeid tot een innovatief bedrijf wat nadenkt over de toekomst. Dit doen wij door innovatieve oplossingen te bieden die ervoor zorgen dat een openbare ruimte toekomstbestendig is.

Op de Vakbeurs Openbare Ruimte (5-6 oktober) brengen wij dan ook graag verschillende van onze innovatieve en interactieve concepten zoals SportBox, SmartGoals Urban SkillCourt, Sportieve Bank en GreenMatter onder de aandacht die naadloos aansluiten op de veranderde behoeften van de sporter. Je kunt ons vinden in hal 3, stand 3.1.22. Meld je hier gratis aan voor de beurs!

Misschien vind je dit ook interessant:

Eerste Padel SportBox in Amsterdam!

Afgelopen week hebben wij de eerste SportBox - XS-padel geleverd. Deze SportBox XS is speciaal ontworpen voor de padel sport. Optioneel is deze…

De Sportieve Bank

Geen ruimte of budget voor een heel outdoor fitness park? Combineer dan nut en noodzaak en kies voor de Sportieve Bank! Wij hebben…