W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Vakbeurs Openbare Ruimte; kom jij ook?

Op 22 en 23 september aanstaande vindt de Vakbeurs Openbare Ruimte in de Jaarbeurs in Utrecht plaats. Deze staat in het teken van ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van de openbare ruimte.

De beurs onderscheidt zich door het allesomvattende aanbod. Alle denkbare producten en diensten voor de openbare ruimte komen aan bod. Speciaal dit jaar is er op de beurs ook aandacht voor ‘Sportaccommodaties’, daar de Vakbeurs Sportaccommodaties eerder dit jaar wegens covid-19 niet kon doorgaan. Wij gaan daarom dit jaar voor het eerst aan deze beurs deelnemen. Maar ook omdat wij steeds meer producten in ons assortiment hebben die uitstekend passen in de openbare ruimte. Wij hebben mooie initiatieven/producten voor in de openbare ruimte die wij graag op 22 en23 september aan de bezoekers willen presenteren, waaronder:

SmartGoals Urban SkillCourt

Wij zijn samen met onze partner SmartGoals het unieke interactieve sport- en beweegconcept Urban SkillCourt (voor in de openbare ruimte) gestart. Deze permanente interactieve opstelling van SmartGoals palen die volledig naar eigen wens is in te vullen, speelt in op actuele trends als; gamification, digitalisering en dat in combinatie met sporten.

Het pilotproject van het eerste SkillCourt is inmiddels gerealiseerd op sportcomplex Olympia in IJsselmonde, Rotterdam. Een sportplein voor jong en oud, getraind of ongetraind. Het court bestaat uit 5 zones waarop je kunt gamen (trainen) of testen. Elke zone heeft een ander thema: techniek, kracht, performance, snelheid (runningtrack) en gaming (FUN). Daarnaast is het court uitgebreid met de TURNBAR®, een multifunctioneel fitnesstoestel.

Meer weten over de SmartGoals Urban SkillCourts? Klik dan hier!

GreenMatter

Wij zijn sinds 2019 bezig met het verder uitrollen van ons initiatief samen met Lankhorst Recycling Products; GreenMatter. Kunstgras wordt bij vervanging veelal gezien als afval. Wij zien het als een waardevolle grondstof om te verwerken in nieuwe producten, met als streven om 100 procent circulair te worden. Wij hebben ons ten doel gesteld om de afvalberg van kunstgrasvelden aan te pakken door producten van gerecycled kunstgras te ontwikkelen en te produceren. Met deze transparante en vooral praktische visie ondersteunen wij onder andere gemeenten bij een circulaire aanpak, door kunstgrasvezels in nieuwe producten te verwerken. Met het leveringsprogramma bieden wij verschillende mogelijkheden om iedere kilogram kunstgrasvezel op een andere wijze terug te laten komen op de sportaccommodatie of in de openbare ruimte. Alle producten worden geleverd met een garantieverklaring voor grondstoffen. Dat houdt in dat het kunstgras-agglomeraat voor 100 procent afkomstig is van versleten kunstgrasvelden.

Winactie

Kom ons bezoeken in hal 2, stand 2.4.03 en raad hoeveel kunstgrasvelden wij tot dusver met GreenMatter hebben verwerkt tot gerecyclede kunstgrasproducten en maak kans op een GreenMatter picknicktafel. Leuk voor op de vereniging of in de openbare ruimte! Meld je hier gratis aan voor de beurs!

Producten in dit artikel