W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Kom ons bezoeken op de Vakbeurs Sportaccommodaties 2020!

Over twee weken zijn wij weer aanwezig bij de Vakbeurs Sportaccommodaties 2020. Dit jaar zijn wij te vinden op standnummer 1.2.15 en hebben wij een speciale plek gereserveerd voor GreenMatter!

Voor ons staat de beurs dit jaar uiteraard in het teken van het hoogwaardig inrichten van sportaccommodaties. Twee andere belangrijke pijlers zijn GreenMatter en onze performance materialen. Met GreenMatter hebben wij ons ten doel gesteld om de afvalberg van kunstgrasvelden aan te pakken door producten van gerecycled kunstgras te ontwikkelen en te produceren. De vraag naar GreenMatter producten is het afgelopen jaar enorm toegenomen en de beurs biedt daarom een mooie gelegenheid om vragen van bezoekers te beantwoorden en kennis te delen met geïnteresseerden. Onze performance tak is het afgelopen jaar ook flink gegroeid. Zo zijn de SmartGoals SkillCourts een nieuwe toevoeging die op de beurs gepresenteerd gaat worden. Een primeur dus!

De Vakbeurs Sportaccommodaties is een gratis, eendaags evenement voor gemeenteambtenaren, bestuurs- en commissieleden van sportverenigingen, adviseurs, architecten, ontwerpers, schoolbesturen, vakleerkrachten en exploitanten van binnen- en buitensportaccommodaties. Op 5 maart vindt de inmiddels 8ste editie van de beurs plaats in Expo Houten. De openingstijden zijn van 9.30 tot 17.00.

Op het evenement maken bezoekers kennis met de nieuwste producten en diensten op het gebied van bouw, gebouw- en terreininrichting, ondergronden, sportmaterialen en dienstverlening voor zowel binnen- als buitenaccommodaties. Meer dan 150 exposanten staan klaar om vragen te beantwoorden en kennis en ideeën uit te wisselen. Tijdens de Vakbeurs Sportaccommodaties is er tevens een gevarieerd, op de actualiteit gericht lezingenprogramma.

Interesse? Download hier uw gratis toegangskaarten