W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Vakbeurs Sportaccommodaties een groot succes!

Gisteren vond een nieuwe editie van de Vakbeurs Sportaccommodaties plaats waar wij samen met ACO. De Vakbeurs Sportaccommodaties is een beurs dat doorgaans vooral door gemeenteambtenaren, bestuurs- en commissieleden van sportverenigingen, adviseurs, architecten, ontwerpers, schoolbesturen, vakleerkrachten en exploitanten van binnen- en buitensportaccommodaties wordt bezicht.

Voor ons een uitgelezen kans om ons assortiment toe te lichten aan geïnteresseerden en onze gewaardeerde relaties te ontmoeten. Dit jaar stond de Vakbeurs Sportaccommodaties voor ons voornamelijk in het teken van GreenMatter. De beurs liet zien dat de aandacht voor circulariteit en de recycling van oude kunstgrasvelden hoog op de agenda’s staat. Wij kunnen terugkijken op een succesvolle Vakbeurs Sportaccommodaties en wij willen alle bezoekers, middels deze weg, dan ook graag bedanken voor het bezoek aan onze stand!

GreenMatter

GreenMatter is een initiatief van Lankhorst Recycling Products en W&H Sports. Wij hebben ons, in samenwerking met Re-Match, ten doel gesteld om de afvalberg van kunsgrasvelden aan te pakken door producten te ontwikkelen en te produceren van gerecycled kunstgras. Met onze transparante en vooral praktische visie ondersteunen wij gemeenten in een circulaire aanpak door de kunstgrasvezels in nieuwe sportgerelateerde producten te verwerken. Met ons leveringsprogramma bieden wij verschillende mogelijkheden om iedere kilogram kunstgrasvezel op een andere wijze terug te laten komen op de sportaccommodatie.