Sport- en inrichtingsmaterialen

Vakbeurs Sportaccommodaties een groot succes!

Vakbeurs Sportaccommodaties een groot succes!

vrijdag 15 maart 2019, 04:03 uur

vakbeurs sportaccommodatiesVakbeurs Sportaccommodaties

Gisteren vond een nieuwe editie van de Vakbeurs Sportaccommodaties plaats waar wij samen met ACO aanwezig waren. De Vakbeurs Sportaccommodaties is een beurs die doorgaans vooral door gemeenteambtenaren, bestuurs- en commissieleden van sportverenigingen, adviseurs, architecten, ontwerpers, schoolbesturen, vakleerkrachten en exploitanten van binnen- en buitensportaccommodaties wordt bezocht. Voor ons een uitgelezen kans om ons assortiment toe te lichten aan geïnteresseerden en onze gewaardeerde relaties te ontmoeten. Dit jaar stond de beurs voornamelijk in het teken van ons nieuwe initiatief GreenMatter. De beurs liet zien dat de aandacht voor circulariteit en de recycling van oude kunstgrasvelden hoog op de agenda’s staat. Wij kunnen terugkijken op een succesvolle dag en willen alle bezoekers, middels deze weg, dan ook graag bedanken voor het bezoek aan onze stand!

GreenMatter

GreenMatter is een initiatief van Lankhorst Recycling Products en W&H Sports. Wij hebben ons, in samenwerking met Re-Match, ten doel gesteld om de afvalberg van kunsgrasvelden aan te pakken door producten te ontwikkelen en te produceren van gerecycled kunstgras. Met onze transparante en vooral praktische visie ondersteunen wij gemeenten in een circulaire aanpak door de kunstgrasvezels in nieuwe sportgerelateerde producten te verwerken. Met ons leveringsprogramma bieden wij verschillende mogelijkheden om iedere kilogram kunstgrasvezel op een andere wijze terug te laten komen op de sportaccommodatie.

Meer weten?

Wilt u meer weten over ons assortiment voor sportaccommodaties of over GreenMatter? Laat het ons dan weten! Wij zijn te bereiken via 0252 – 683 300 of via info@whsports.nl.