Sport- en inrichtingsmaterialen

De Vakbeurs Sportaccommodaties 2019

De Vakbeurs Sportaccommodaties 2019

vrijdag 8 maart 2019, 10:03 uur

vakbeurs sportaccommodatiesZoals ieder jaar zijn wij dit jaar weer te vinden op de Vakbeurs Sportaccommodaties 2019. Wij zijn te vinden op stand 1.805 samen met ACO. Sinds een aantal jaar hebben wij een samenwerking met het bedrijf dat wereldwijd actief is op het gebied van afwateringstechnieken.

Voor ons staat de beurs dit vooral in het teken van ons nieuwe initiatief GreenMatter. Hiermee hebben wij ons ten doel gesteld om de afvalberg van kunstgrasvelden aan te pakken door producten van gerecycled kunstgras te ontwikkelen en te produceren.

De Vakbeurs Sportaccommodaties is een gratis, eendaags evenement voor gemeenteambtenaren, bestuurs- en commissieleden van sportverenigingen, adviseurs, architecten, ontwerpers, schoolbesturen, vakleerkrachten en exploitanten van binnen- en buitensportaccommodaties. Op 14 maart vindt de inmiddels zevende editie van de beurs plaats in Expo Houten. De openingstijden zijn van 9.45 tot 17.00.

Op het evenement maken bezoekers kennis met de nieuwste producten en diensten op het gebied van bouw, gebouw- en terreininrichting, ondergronden, sportmaterialen en dienstverlening voor zowel binnen- als buitenaccommodaties. Meer dan 150 exposanten staan klaar om vragen te beantwoorden en kennis en ideeën uit te wisselen. Tijdens de Vakbeurs Sportaccommodaties is er tevens een gevarieerd, op de actualiteit gericht lezingenprogramma.

Interesse? Download hier uw gratis toegangskaarten