W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

FC DAC opent de deuren van jeugdaccommodatie

verplaatsbare trainingsdoelenFC DAC 1904

De club is al eens eerder voorbij gekomen in onze nieuwsupdates. FC DAC 1904, een Slowaakse Eredivisionist uit Dunajská Streda, is al geruime tijd bezig met een ambitieus plan. Zij hebben in de afgelopen jaren serieus geïnvesteerd in een nieuw stadion en een nieuw jeugdcomplex. Wij hebben hier o.a. doelen, dug-outs, een boardingveld, gaaslockers, diverse kopgalgen en verplaatsbare doelen heeft mogen leveren. Inmiddels beschikt de club over een serieuze accommodatie waar menig Eredivisie-club jaloers op kan zijn. Ook Voetbalzone schreef hier onlangs een interessant artikel over. Bekijk hier de officiële video van de opening van de jeugdaccommodatie!

Verplaatsbare trainingsdoelen met spanstangen

Een aantal weken geleden heeft de club er tevens voor gekozen om te investeren in verplaatsbare trainingsdoelen met spanstangen. Zij zullen dezen gaan gebruiken voor zowel wedstrijden als trainingen. Door de hefinrichting zijn de doelen goed te verplaatsen en zien zij er door de spanstangen uit als een echt stadiondoel. De doelen zijn vorige week aangekomen in Slowakije en geleverd met geel/blauwe doelnetten. Ook de spanstangen zijn in geel en blauw gepoedercoat. Dezelfde doelen zijn in een eerder stadium geleverd bij Feyenoord Rotterdam.

Outdoor fitness

Om jeugdspelers op een multifunctionele manier te laten sporten, is er tevens geïnvesteerd in een outdoor fitnesstoestel voor de jeugdaccommodatie. Hierbij hebben zij gekozen voor onze ‘Nature’-line uitvoering. Deze fitnesstoestellen zijn vervaardigd uit (FSC gecertificeerd) hardhout Azobé. De Slowaakse voetbalclub heeft het krachtstation zelf samengesteld en voldoet daarmee aan alle wensen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over deze verplaatsbare trainingsdoelen met spanstangen of ons aanbod in outdoor fitness? Eén van onze medewerkers staat u graag te woord! Wij zijn te bereiken via 0252 – 683 300 of via [email protected].

Producten in dit artikel