W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Tien nieuwe tribunes in blaashal AZ Alkmaar

Sinds dit seizoen beschikt AZ Alkmaar over een blaashal op het AFAS Trainingscomplex. De komst van de blaashal maakt het mogelijk om iedere dag onder dezelfde omstandigheden te kunnen trainen wat voordelen biedt bij het vergaren van waardevolle data. De hal wordt al enige tijd gebruikt en kortgeleden heeft de Alkmaarse club ervoor gekozen om hier ook nieuwe tribunes te plaatsen.

Na in een eerder stadium al trainingsdoelen te hebben geleverd, meldde de Eredivisionist zich ditmaal bij ons voor mobiele tribunes. Om genoeg bezoekers te kunnen voorzien van een zitplek zijn er tien tribunes aangeschaft waardoor er 180 nieuwe zitplekken zijn gecreëerd. Hoewel het bij deze levering niet het geval is, kunnen deze tribunes ook worden voorzien van tribunestoelen en zwenkbare transportwielen.

Ervaringen

Wij hebben door de jaren heen veel ervaring opgebouwd met de inrichting van blaashallen voor verschillende indoor sporten. Zo kunnen wij voor hockey bijvoorbeeld indoor-hockeydoelen, zaalhockeybalken en modulaire sportvloeren leveren.

Wij hebben verschillende type tribunes in ons leveringsprogramma. Op basis van de beschikbare ruimte en het gewenste aantal zitplaatsen, adviseren wij jou graag over de juiste type tribune. Wij leveren demontabele tribunes, telescopische tribunes, mobiele tribunes maar ook prefab tribune-elementen voor de realisatie van een betonnen staantribune of zittribune.

Producten in dit artikel

Misschien vind je dit ook interessant:

Inrichting nieuwe blaashal AZ Alkmaar

De blaashal van AZ Alkmaar Ter inspiratie bezocht AZ competitiegenoot Ajax en verschillende clubs in het buitenland. Na een positieve indruk werd er…