W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Voetbaldoelen-actie: gratis speelveldbelijning of 50% korting op automatische ballenpomp

De voetbaldoelen van W&H Sports zijn in heel Nederland terug te vinden. Reeds sinds 2002 houden wij ons bezig met het kwalitatief en duurzaam inrichten van sportaccommodaties. Inmiddels zijn onze voetbaldoelen terug te vinden in o.a. de ArenA, De Kuip, het Philips Stadion en het AFAS stadion. Maar niet alleen de BVO’s weten ons te vinden. Onze doelen zijn namelijk ook op het merendeel van de sportaccommodaties in Nederland terug te vinden. Wij komen ook graag in contact met jouw vereniging en dat heeft ons doen besluiten om een mooie actie op poten te zetten.

ACTIE : gratis speelveldbelijning voor pupillenveldjes of 50% korting op automatische ballenpomp bij aanschaf van verplaatsbare doelen!

Bij aanschaf van nieuwe verplaatsbare jeugd- en trainingsdoelen hebben wij nu een leuke actie:

De veldbelijning is een veel gebruikt product bij het snel en eenvoudig uitzetten van pupillenveldjes. Een set veldbelijning / speelveldmarkering met anti-slip laag bestaat uit 20 rechte lijnen en 4 hoeken. De automatische ballenpomp is een elektrische, handzame pomp om sportballen op te pompen en leeg te laten lopen. De display maakt het mogelijk om de bal een exacte baldruk te geven. Ook als de bal te hard is opgepompt, maakt de ballenpomp het mogelijk om de baldruk te reduceren.

Deze actie geldt voor de aanschaf van een verplaatsbaar jeugd- of trainingsdoel (500 x 200 cm of 732 x 244 cm) en loopt tot en met 30 april 2020!

Producten in dit artikel