W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

vv Schalkwijk bouwt innovatieve tribune

tribunevv Schalkwijk

VV Schalkwijk is een Nederlandse amateurvoetbalclub uit Schalkwijk, opgericht in 1946. Het eerste elftal van de club speelt in de vierde klasse zondag. Vorig jaar begonnen een aantal vrijwilligers na te denken over een zitoplossing bij het hoofdveld. Tot die tijd moesten alle supporters de wedstrijden staand aanschouwen en was er bij slecht weer geen tot weinig beschutting. Dat moest anders.

Tribune

Vier vrijwilligers bogen het hoofd over de kwestie en kwamen zodoende met een interessant idee; het gebruik van een 40 ft. zeecontainer. En zo ging een gemotiveerde groep vrijwilligers op zoek naar sponsoren en technische mensen. Vier lokale bedrijven en de Rabobank waren bereid om een financiële bijdrage te doen. De tribunestoelen werden gesponsord door verschillende dorpsbewoners en Daan de Bruin bood zich aan om het project te realiseren. Na het verkrijgen van de nodige vergunningen kon er een begin worden gemaakt aan de bouw. Het eindresultaat mag er zijn! Een tribune met 76 CR2-tribunestoelen (38 witte en 38 blauwe) die onderdak biedt aan de toeschouwers van vv Schalkwijk.

Meer weten?

Wil je meer weten over deze oplossing? Of wil je meer weten over andere oplossingen die wij te bieden hebben? Kijk dan bij onze tribunes, tribunestoelen of business seats. Voor meer informatie of verdere vragen kunt u ons telefonisch bereiken via 0252 – 683 300 of via e-mailadres [email protected].

Producten in dit artikel