W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

W&H Sports en ACO BV bundelen hun krachten

W&H Sports en ACO -wereldwijd actief op het gebied van afwateringstechniek voor toepassingen in Civiele techniek, bouwtechniek en installatietechniek- gaan samenwerken.

ACO heeft haar leveringsprogramma ACO Sport® toevertrouwd aan W&H Sports. Wij gaan intensief samenwerken op het gebied van lijnafwatering en inbouwmaterialen voor de sport. We zijn zeer verheugd met deze samenwerking. Op deze manier kunnen onze opdrachtgevers naast kwalitatief hoogwaardige sport- en inrichtingsmaterialen vanaf nu ook bij ons terecht voor afwatering- en inbouwmaterialen.

ACO Sport® afwateringssystemen zijn bij uitstek geschikt om atletiekbanen, spel-, speel- en recreatieve terreinen op een duurzame wijze zo veilig en compleet mogelijk te maken. Na een regenbui moet het natte oppervlak weer zo snel en efficiënt mogelijk afgewaterd worden om het bespeelbaar te maken. Bovendien dragen de ACO Sport® bouwproducten bij aan afbakening en markering van speelzones voor sportieve prestaties. Alle producten zijn vervaardigd uit polymeerbeton.

Ingenieurs- en adviesbureaus kunnen bij ons terecht bij de voorbereiding van een te realiseren of te renoveren accommodatie voor bestekteksten en gedegen advies over afwatering en inbouwmaterialen.

William van Diemen, W&H Sports: ‘Deze samenwerking voor producten in de afwateringstechniek is voor ons een mooie manier om ons leveringsprogramma nog meer uit te breiden en zo een totaalleverancier voor onze klanten te kunnen zijn. Wij denken dat we met ACO een betrouwbare partner hebben gevonden en hebben dan ook veel vertrouwen in deze samenwerking’. 

André Pes, ACO BV: ‘Wij hebben ons assortiment ACO Sport tot nu altijd zelf in de markt aangeboden. W&H Sports is bekend bij onze opdrachtgevers zoals gespecialiseerde adviseurs, sportaannemers, gemeenten en verenigingen en belooft als zodanig een waardevolle aanvulling op onze marktbewerking te zijn’.

Voor meer informatie over de producten van ACO, bekijk hier de pagina met inbouwmaterialen en sporttoepassingen.