W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

W&H Sports goes global!

Wij richten met ons team al ruim twee decennia sportaccommodaties en openbare ruimten in. In Nederland hebben wij door middel van onze projecten inmiddels mooie en gewaardeerde relaties weten op te bouwen met verschillende gemeenten, sportverenigingen en sportbonden. De laatste jaren mogen wij ook steeds vaker mooie projecten buiten de landsgrenzen realiseren. Reden genoeg om deze projecten eens overzichtelijk op een rijtje te zetten.

Sport is universeel. Net als de opvatting dat iedereen over de hele wereld gebruik moet kunnen maken van kwalitatieve en veilige sportmaterialen. Gelukkig zijn er verschillende internationale initiatieven die de beoefening van sport mondiaal bevorderen. Zo ook de FIFA Forward projecten. Zij hebben zichzelf ten doel gesteld om de manier waarop we voetbal over de hele wereld ontwikkelen en ondersteunen te verbeteren, zodat voetbal zijn potentieel in elk land kan ontplooien, en zodat iedereen die wil meedoen dit zonder belemmeringen kan doen. Dankzij onze partner EdelGrass mogen wij de FIFA Forward Projects voorzien van kwalitatieve en veilige sportmaterialen.

Door de jaren heen kwamen onze materialen daardoor in o.a. Curaçao, Lesotho, Zwitserland, Tahiti, Suriname, Burkina Faso, Honduras, Haïti, Ivoorkust, India, Mongolië, Tsjaad, Centraal Afrikaanse Republiek, Gabon en de Cayman Islands terecht! Saint Kitts and Nevis is de meest recente bestemming waar onze materialen naartoe zullen worden verscheept.