W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

W&H Sports in België

W&H Sports in België.

Naast ons veelzijdige klantenbestand in Nederland, mogen wij ook regelmatig onze passie uitoefenen in het buitenland. Onze zuiderburen hebben ons de afgelopen jaren veelvuldig gevonden.

Inrichting voetbalaccommodaties

Voetbal is bij jongeren de meest beoefende sport. De nationale ploeg staat bekend onder de naam Rode Duivels. Afgelopen vrijdag hebben wij als Nederland zijnde sinds 1997 weer eens gewonnen in de strijd om de Nations League. De derby der lange landen eindige in 1-4 in het voordeel van Nederland.

Jarenlang stond Nederland ver boven België op de FIFA-wereldranglijst, maar de laatste jaren zijn de rollen voor ons Nederlanders helaas omgedraaid. Zal dezelfde trend ook zichtbaar worden op de toekomstige sportaccommodaties zodat de toekomstige Belgische talenten zich kunnen blijven ontwikkelen en ervoor kunnen zorgen dat de huidige ranking voorlopig zo zal blijven?

Bij clubs op het hoogste niveau (Jupiler Pro League) zoals Club Brugge, KAA Gent, KRC Genk, OH Leuven, KV Mechelen en K Beerschot VA hebben wij onder andere tribunestoelen, business seats, kleedkamerinrichting en SmartGoals mogen leveren. Het meest recent afgeronde project is bij Lommel SK, uitkomend op het tweede niveau in België, die voor hun aankomende jubileumseizoen voor onze tribunestoelen heeft gekozen voor op hun gloednieuwe hoofdtribune.

Tribunestoelen

Naast voetbal is ook wielrennen uitgegroeid tot een van de populairste sporten in België en mag als volkssport rekenen op veel media aandacht. Ga op een willekeurige zaterdag of zondag maar eens over B-wegen in België rijden en de kans is groot dat je groepen wielrenners tegenkomt. Op Sportcomplex Vlaanderen/Heusden-Zolder wordt er momenteel gewerkt aan een overdekte wielerpiste, waar ook Europese kampioenschappen en wereldkampioenschappen gereden kunnen gaan worden. Zowel onze tribunestoelen als onze mobiele tribunes zul je daar in 2023 terug gaan zien.

Sport- en inrichtingsmaterialen België

Daarnaast hebben wij sport- en inrichtingsmaterialen mogen leveren bij verschillende opdrachtgevers in de atletiek, basketbal, tennis, hockey en volleybal. Kortom, W&H Sports en België hebben elkaar gevonden en wij zijn trots op al onze projecten bij onze zuiderburen!

Misschien vind je dit ook interessant:

Een mooie tribune straalt kwaliteit uit!

Seating is een belangrijk onderdeel bij het inrichten van een stadion of sportaccommodatie. Tribunestoelen en business seats moeten comfort bieden en kwalitatief hoogwaardig zijn, of ze nu…

Nieuwe tribunestoelen bij Lommel SK

Onze tribunestoelen zijn weer eens de grens over gegaan. Het voetbalseizoen bij de Belgische voetbalclub Lommel SK mag er dan wel opzitten, maar…