W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

W&H Sports introduceert desinfectiepaal

Gedurende deze Corona-perikelen worden wij door de overheid vaak gewezen op het regelmatig wassen van onze handen. Zeker nu scholen en sportaccommodaties weer gedeeltelijk opengaan, is het belangrijk om dit soort faciliteiten te kunnen aanbieden zodat kinderen en volwassenen op een veilige manier kunnen spelen en sporten.

Om dit te faciliteren, bieden wij vanaf nu nu een mobiele desinfectiepaal aan om kinderen en volwassenen veilig en hygiënisch te kunnen laten sporten en spelen! De desinfectiezuil kan bij iedere toegang van een sportveld of sportaccommodatie (indoor en outdoor) worden geplaatst om de handen voor, tijdens of na het sporten te desinfecteren / ontsmetten. Op die manier kan elk individu zijn handen desinfecteren bij de start, tijdens of na een training, pauze of studiedag. De mobiele desinfectiepaal is op veel plaatsen te gebruiken. Om ongewenste verwijdering van de paal te voorkomen, is de voet voorzien van een oog. Door middel van een ketting (niet inbegrepen) kan de paal op deze manier gemakkelijk geborgd worden. De staander kan tevens aan de bovenzijde worden gevuld met zand. Deze is afgesloten met een kunststof dop.

Wij bieden de desinfectiepaal aan met een eenvoudige, kunststof dispenser (navulbaar) of een hoogwaardige, metalen dispenser (navulbaar). De desinfectiezuil kan bij iedere toegang van een sportveld, sportaccommodatie (indoor en outdoor), fitnesscentrum, school, universiteit en (buitenschoolse) opvang worden geplaatst om de handen te desinfecteren/ontsmetten.

Producten in dit artikel