W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

W&H Sports levert sportmaterialen voor nieuw FIFA-Forward project in Mongolië

Wij zijn hoofdleverancier van sport- en inrichtingsmaterialen voor de wereldwijde FIFA Forward kunstgras projecten welke door Edel Grass gerealiseerd worden. Het laatste project, waar wij een rol van betekenis bij mochten spelen, vond plaats in Mongolië!

Hoog bezoek

Eind oktober vond er een officiële overdracht plaats tussen de Mongoolse voetbalfederatie (MFF) en Edel Grass, Preferred Producer voor FIFA. Afgelopen zomer bouwden Edel Grass en hun lokale partner HBS een volledig kunstgras voetbalveld dat aan de hoge FIFA standaarden voldoet.

Ter gelegenheid van hun 60-jarige jubileum had de MFF een uitnodiging verstuurd naar FIFA-president Gianni Infantino om naar Yarmag-district af te reizen. Pas het weekend vóór de officiële opening van het voetbalveld bevestigde de president dat hij op tournee zou gaan door Azië en daarbij ook Mongolië graag zou willen bezoeken.

Sportmaterialen

Voor dit FIFA-Forward project hebben wij het voetbalveld mogen voorzien van twee aluminium voetbaldoelen met spanstangen (kooimodel) en modulaire dug-outs. Voor het project hebben wij tevens twee demontabele trainingsdoelen geleverd. Zowel de dug-outs als de trainingsdoelen zijn demontabel uitgevoerd en daardoor zeer geschikt voor vervoer in containers.

Producten in dit artikel