W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

W&H Sports op Dag van de Sportaccommodaties met Turnbar®- street workout en calisthenics

W&Hsports beursopstellingTijdens de Dag van de Sportaccommodaties op donderdag 10 maart zullen wij extra aandacht besteden aan een nieuw product: Turnbar. Dit innovatieve multifunctionele toestel is uitermate geschikt voor populaire sporten zoals street workout, calisthenics, CrossFit en bootcamp. Dankzij het modulaire ontwerp van het toestel kan het geheel naar eigen wensen, voor ieder budget en op basis van beschikbare ruimte worden geconfigureerd. Er zijn zoveel mogelijk functionaliteiten gecombineerd en daardoor is het een onderscheidend product. Zo is het toestel geschikt voor het trainen van kracht, uithoudingsvermogen, flexibiliteit en coördinatie zowel voor beginners als gevorderden.

Turnbar is gemaakt van edelstaal en heeft eigen ontwikkelde en gepatenteerde profielen en bevestigingen en is daardoor weerbestendig, duurzaam en ‘hufterproof’. Daarnaast is het mogelijk om voor Turnbar voor een combinatie te kiezen van edelstaal en RAL-kleur zwart of tegen meerprijs een andere RAL-kleur. Het toestel krijgt hierdoor een eigen uitstraling en is daardoor een eyecatcher in de omgeving. De Turnbar is TÜV-gecertificeerd en de garantie is maar liefst 10 jaar.

In samenwerking met train4Life zijn voor de Turnbar activatiemodules ontwikkeld voor het juiste gebruik van het toestel. Door het scannen van een QR-code kunnen instructievideo’s worden bekeken en als extra optie kan er gebruik worden gemaakt van trainingsprogramma’s voor beginners, geoefenden en gevorderden.
Benieuwd? Kom de Turnbar bekijken in onze stand 1.616.