W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Wij staan 26 april op de Vakbeurs Sportaccommodaties!

De sportaccommodatie van de toekomst met de SportBox, de configuraties vierkant en interactive runningtrack van het SmartGoals Urban SkillCourt en buitenmeubilair van GreenMatter.

Op dinsdag 26 april zullen wij op de Vakbeurs Sportaccommodaties staan in de Expo Houten. Van oudsher zijn wij een leverancier van traditionele sport- en inrichtingsmaterialen zoals doelen, dug-outs, kleedkamerinrichting en tribunestoelen. Daarnaast hebben wij meer mooie en innovatieve initiatieven zoals het SmartGoals Urban SkillCourt, de SportBox en ons duurzame initiatief GreenMatter.

Speelplan

Wij staan op de beurs samen in een stand met Speelplan en Data Control. Speelplan is een onafhankelijk ontwerp-, inspectie- en adviesbureau voor sport- en speelplekken en werkt met W&H Sports samen in het inventariseren, adviseren en ontwerpen van SmartGoals Urban SkillCourts. Op basis van het inventariseren van behoeften en het budget wordt een advies gegeven over de mogelijke interactieve invulling van de openbare ruimte. Na dit advies kan een ontwerp worden gemaakt en kan een rol worden gespeeld in het realisatieproces. Om te zorgen dat er veilig kan worden gesport kan er jaarlijks een veiligheidsinspectie worden uitgevoerd.

Data Control

Omdat een veilige sportomgeving een belangrijk speerpunt is voor W&H Sports, werken wij samen met Data Control. In samenwerking met Data Control bieden wij een digitaal onderhouds- en beheerplan voor sport- en inrichtingsmaterialen aan. Via het Aantoonbaar Beheer Systeem (ABS) kunnen alle geplande onderhoudsacties, documenten (zoals certificaten), visuele inspecties en reparaties up-to-date worden bijgehouden. Ook het opstellen van een begroting en investeringsplannen wordt hiermee vereenvoudigd en inzichtelijk. Wij zijn hiermee de eerste in Nederland die het mogelijk maakt om sport- en inrichtingsmaterialen voor (buiten)sportaccommodaties via een digitaal beheersysteem te beheren. Een nieuwe module die onlangs is toegevoegd zijn onderhoudsacties voor de sportvelden zodat het beheer en onderhoud nog eenvoudiger kan worden gemonitord.

Wij kijken er naar uit om onze initiatieven tijdens de beurs te presenteren en te voorzien van de nodige uitleg! Meld je via deze link aan en kom langs bij stand 2.4.20.