W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Wij wensen u sportieve feestdagen!

5

Het jaar 2016 is bijna voorbij en dat betekent dat we alweer bezig zijn met het nieuwe jaar.

Allereerst willen we jullie graag bedanken voor het vertrouwen in ons het afgelopen jaar. 2016 was weer een jaar waarin we verschillende mooie projecten hebben mogen realiseren. Zowel in de stadions als op de amateurvelden hebben we verschillende inrichtingen mogen verzorgen. Daarnaast was een hoogtepunt toch wel de lancering van ons sidelabel Preau Sports.

Na een lange voorbereidingstijd is afgelopen zomer dit nieuwe label gepresenteerd. Met producten van goede kwaliteit bieden zij een totaalaanbod voor uw sportaccommodatie. Preau Sports is de perfecte mix van kennis, kwaliteit en jong enthousiasme. Met een goed advies, een vernieuwende blik op de markt en de ervaring van ons ondersteunen zij u om uw sportaccommodatie op een Preaufessionele manier in te richten.

Op naar 2017…

Het komende jaar gaan we er weer met frisse moed tegenaan en begroeten u graag met nieuwe producten. Zo nemen we vaste en mobiele telescopische tribunes op in ons assortiment. In de eerste nieuwsbrief van het nieuwe jaar meer over dit product en andere nieuwe producten.

Voor nu wensen wij u mooie en gezellige feestdagen en een gelukkig gezond 2017. Tot in het nieuwe jaar!