W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Zaalhockey Airdome

Zaalhockey en korfbal in Nederland groeien hard. Bij veel verenigingen krijgt zaalhockey veel aandacht vanwege het plezier, maar ook door het leereffect dat zaalhockey heeft op veldhockey. Vrijwel elke hockeyvereniging loopt tegen hetzelfde fenomeen aan. Het tijdelijke gebruik van zaalcapaciteit betekent dat er ofwel onvoldoende capaciteit beschikbaar is om alle teams volwaardig te laten trainen en/ of dat er tot ver buiten de eigen gemeente gereisd moet worden om aan zaaluren te komen.

Lees verder onder de foto…

Zaalhockey Airdome
Wij hebben samen met DUOL en de European Turf Group het zaalhockey Airdome ontwikkeld. DUOL is met 1300 domes geplaatst in de laatste 20 jaar, de grootste en sterkste leverancier van Airdomes in Europa. De European Turf Group heeft de grootste sportaannemingsprojecten op haar naam staan met projecten in binnen- en buitenland. Het Airdomeconcept is bedoeld om een one stop shop en all in concept te creëren voor hockey- & korfbalclubs. Meedenkend en ontzorgend op basis van alleen de best mogelijke kwaliteit en service.

Ons zaalhockey Airdome concept bestaat uit het leveren van een Airdome en het volledig inrichten hiervan voor  zaalhockey en/of andere sporten. Indien gewenst en om u volledig te ontzorgen, kunnen wij dit samen met onze partners geheel Turnkey verzorgen. In goed overleg met de opdrachtgever zorgen wij voor de gehele voorbereiding, productie en oplevering van uw zaalhockeyfaciliteit. Wij denken mee en adviseren u graag over de financiering, exploitatiekosten en -mogelijkheden.

De verschillende onderdelen om de Airdome in te richten:
– Airdome (Luchthal)
– Zaalhockeyvloer
– Indoor hockeydoelen
– Zaalhockeybalken en transportwagen
– Mobiele tribunes

Vanuit de levering en/of installatie van een uniek Airdomeconcept; een uniek dubbelmembraamsysteem dat ervoor zorgt dat de vloer condensvrij blijft. Deze Airdome is makkelijk op te bouwen met een minimum aan vrijwilligers.

Bekijk de digitale folder voor dit unieke zaalhockeyconcept voor meer informatie.