W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

AVATAR stadionstoelen op hoofdtribune AZ

img_6469

Eerder berichtten wij al over de tribunestoelen op het nieuwe AFAS trainingscomplex in Wijdewormer maar nu kunnen we ook vol trots zeggen dat het AFAS Stadion onder handen is genomen.

 

In Alkmaar is gekozen voor de fraaie AVATAR klapstoel. Deze mooi vormgegeven stoel geeft direct een luxe uitstraling. Door de verende werking van de zitting blijft er genoeg ruimte over om langs te lopen als de stoel is opgeklapt. Niet voor niets heeft de AVATAR de Red Dot Award 2016 gewonnen. Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt en is de “Oscar onder de product designs”.

 

AZ heeft voor de hoofdtribune gekozen voor deze luxe klapstoel nadat eerder al de Michael Buskermolen-tribune is voorzien van de AVATAR. Toch zijn er wat verschillen te merken, naast de standaard uitvoering is er ook nog gekozen voor een speciale VIP-editie. Deze is zelfs voorzien van een armleuning en een zachte polstering  voor de zitting en de rugleuning. Hierdoor onderscheidt de stoel zich van andere stadionstoelen.

 

Na een aantal keer inmeten is er een team van 6 man 2 weken lang aan het werk geweest om de oude stoelen te verwijderen, de nieuwe stoelen in ontvangst te nemen en deze vervolgens te plaatsen. Vanwege de EK-kwalificatiewedstrijd van Jong Oranje tegen Jong Turkije op 3 oktober moest het montageteam op tijd klaar zijn zodat alle gasten weer goed konden zitten.

 

Uiteraard wensen wij AZ en haar supporters veel kijkplezier op de nieuwe AVATARS!