W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Beweegbank die jou laat sporten én ontspannen!

Begin vandaag nog.

Maak kennis met de beweegbank! Deze bank combineert sporten, ontspannen en duurzaamheid in één. De beweegbank is gemaakt van gerecycled kunstgras , waardoor oud kunstgras een circulair en sportief nieuw leven krijgt. Deze bank nodigt je niet alleen uit om even lekker te zitten en te genieten van de frisse lucht, maar ook om actief te worden. Dankzij een QR-code kun je een persoonlijke workout op jouw niveau krijgen, met 160 verschillende oefeningen op drie niveaus, waarvan 100 algemene- en 60 valpreventie oefeningen. De beweegbank is dus veel meer dan een plek om uit te rusten; het is een uitnodiging om te bewegen, te ontspannen en tegelijkertijd de planeet een beetje beter te maken. Ideaal voor parken en wandelroutes!

Eigenschappen van de beweegbank

Multifunctioneel

De beweegbank combineert een comfortabele zitplaats met ingebouwde sportapparatuur, waardoor je zowel kunt ontspannen als trainen op één plek.

Duurzaam materiaal

Gemaakt van gerecycled kunstgras, draagt de bank bij aan het hergebruik van materialen en helpt het milieu te beschermen.

Trainingsprogramma

Elke bank is voorzien van een QR-code die, eenmaal gescand met je smartphone, toegang biedt tot een breed scala aan oefeningen op drie verschillende niveaus.

Toegankelijk

Met oefeningen die variëren van licht tot intensief, is de beweegbank geschikt voor mensen van alle fitnessniveaus, van beginners tot gevorderden.

Ruimtebesparend

Door de combinatie van zitgelegenheid en fitnessapparatuur bespaart de bank ruimte in openbare gebieden zoals parken en gemeenschapscentra.

Stimuleert gemeenschapsgevoel

Geplaatst in openbare ruimtes bevordert de beweegbank sociale interactie en gezamenlijke fysieke activiteit, wat bijdraagt aan een sterkere gemeenschapszin.

Ervaringen

Alleen deze maand 10% korting

GreenMatter QR-FIT bank

GreenMatter en QR-FIT slaan de handen ineen voor de GreenMatter QR-FIT bank: een innovatieve en beweegvriendelijke bank met ingebouwde plateaus en stangen voor krachtoefeningen. QR-FIT brengt mensen in beweging door middel van beweegroutes. Scan een QR-code op de bank voor een persoonlijke work-out op jouw niveau. Iedere bank heeft 160 oefeningen op 3 niveaus, 100 algemene oefeningen en 60 valpreventie oefeningen. De bank is gemaakt van gerecycled kunstgras van Greenmatter. Zo krijgt oud kunstgras een duurzaam en sportief nieuw leven!
GreenMatter en QR-FIT slaan de handen ineen voor de GreenMatter QR-FIT bank: een innovatieve en beweegvriendelijke bank met ingebouwde plateaus en stangen voor krachtoefeningen. QR-FIT brengt mensen in beweging door middel van beweegroutes. Scan een QR-code op de bank voor een persoonlijke work-out op jouw niveau. Iedere bank heeft 160 oefeningen op 3 niveaus, 100 algemene oefeningen en 60 valpreventie oefeningen. De bank is gemaakt van gerecycled kunstgras van Greenmatter. Zo krijgt oud kunstgras een duurzaam en sportief nieuw leven!

Specificaties

Artikelnummer 245383
Afmetingen Lengte: 280cm, Hoogte: 117cm, Diepte: 155cm

Bel nu voor meer informatie:

Veelgestelde vragen

  • Wat maakt de beweegbank duurzaam?

    De beweegbank is duurzaam omdat deze is gemaakt van gerecycled kunstgras. Dit betekent dat oud kunstgras, dat anders als afval zou eindigen, wordt hergebruikt voor de productie van de bank. Bovendien is de bank aan het einde van zijn levensduur 100% recyclebaar, wat bijdraagt aan een circulaire economie en het verminderen van afval.

  • Welke soorten oefeningen kan ik doen op de beweegbank?

    Op de beweegbank zijn diverse oefeningen mogelijk die kracht, conditie, mobiliteit en balans verbeteren. Dankzij ingebouwde plateaus en stangen varieert het aanbod van rek- en strekoefeningen tot intensieve krachttrainingen. Een scan van de QR-code biedt toegang tot 160 verschillende oefeningen op drie niveaus, geschikt voor verschillende fitnessniveaus.

  • Kan de beweegbank buiten worden geïnstalleerd?

    Het materiaal en ontwerp zijn bestand tegen diverse weersomstandigheden, waardoor de bank geschikt is voor plaatsing in parken, op schoolpleinen, in bedrijfstuinen en in sportfaciliteiten, wat de beweegbank tot een veelzijdige optie maakt voor het bevorderen van gezondheid en welzijn in elke gemeenschap.

Beweegbank app

De QR-FIT app vormt een onmisbare schakel in het gebruik van de beweegbank. Deze app dient als jouw persoonlijke trainer, direct beschikbaar in je broekzak. Na het scannen van de QR-code op de beweegbank, krijg je toegang tot een breed scala aan oefeningen. De app biedt 160 verschillende oefeningen, verdeeld over drie niveaus van intensiteit, waardoor je altijd een workout kunt vinden die bij je past, of je nu beginner bent of gevorderde. Elke oefening wordt vergezeld van duidelijke instructievideo’s die je stap voor stap door de bewegingen leiden. Dit zorgt niet alleen voor een veilige uitvoering maar ook voor maximale effectiviteit van je training.

Beweegbank: een innovatie in de openbare ruimte voor een gezonder Nederland

Beweegbank kopen?

In Nederland is het een bekend gegeven dat meer dan de helft van de inwoners niet voldoet aan de beweegnorm zoals vastgesteld door de Gezondheidsraad. Dit heeft niet alleen persoonlijke gezondheidsrisico’s zoals overgewicht, diabetes en hart- en vaatziekten, maar legt ook een aanzienlijke druk op onze zorgstelsel en overheid. Een van de meest effectieve manieren om deze uitdaging aan te gaan is door meer te bewegen. Hier speelt de beweegbank, een vernieuwende oplossing in de openbare ruimte, een cruciale rol.

Fysieke inspanning en mentale ontspanning: twee vliegen in één klap

De beweegbank maakt het gemakkelijker dan ooit om actief te blijven. Uitgerust met diverse beweegmogelijkheden, transformeert deze bank elke park of openbare ruimte in een veelzijdige sportgelegenheid. Gebruikers kunnen kracht, conditie, mobiliteit en balans verbeteren, simpelweg door de QR-code te scannen en de oefeningen uit de QR-FIT app te volgen. Dit maakt de beweegbank niet alleen een plaats voor fysieke activiteit maar ook een perfecte spot voor mentale ontspanning na een drukke dag.

De beweegbank verbindt!

Verbinding en toegankelijkheid in de openbare ruimte

De laagdrempelige toegang tot de beweegbank stimuleert Nederlanders om in beweging te komen. Het is bewezen dat fysieke activiteit in de buitenlucht niet alleen goed is voor het lichaam, maar ook voor de geest. Bovendien bevordert het samen bewegen het sociale aspect, wat leidt tot sterkere gemeenschapsbanden. De beweegbank is daarom niet alleen een sporttoestel, maar ook een sociaal verzamelpunt waar mensen samen kunnen komen.

Innovatie en duurzaamheid hand in hand

Wat de beweegbank extra speciaal maakt, is de manier waarop deze geproduceerd wordt. De assemblage vindt plaats in sociale werkplaatsen, wat bijdraagt aan sociale inclusie. Daarnaast is de bank ontworpen met een verrassend vernieuwende uitstraling die niet afwijkt van een reguliere parkbank, waardoor het naadloos integreert in elke omgeving.

Met de QR-FIT app krijgt de gebruiker niet alleen toegang tot een breed scala aan oefeningen, maar ook inzicht in hoe deze oefeningen bijdragen aan het voldoen aan de Nederlandse beweegrichtlijnen. Dit verhoogt de bewustwording en motivatie om actief te blijven.

Beweegbank gemaakt van gerecycled kunstgras!

Voordelen GreenMatter en W&H Sports

Snelle levering
Vaste montagepartner
Eén aanspreekpunt
Hoogwaardige materialen
Grote referenties
Deskundig advies

GreenMatter; voorloper op het gebied van circulariteit

GreenMatter denkt graag na over circulaire innovatieve oplossingen voor in de openbare ruimte. De toekomst vraagt ons zuiniger met onze grondstoffen om te gaan. GreenMatter is dag in, dag uit bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten gemaakt van gerecyclede kunstgrasvezels. Wij geloven dat deze nieuwe grondstofstroom natuurlijke grondstoffen (zoals hout) kan vervangen. De beweegbank is hier een mooi voorbeeld van, maar er is nog veel meer mogelijk

Fit en groen? Probeer onze beweegbank!

Train duurzaam.