W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

De VolleyWall voetbalmuur op het W&H-court

Een VolleyWall is een vaststaande sportmuur die speciaal is ontwikkeld om je techniek te verbeteren én om voetbalspellen met elkaar te spelen, Winning & Happiness dus.

Onlangs introduceerden wij een nieuw concept; de W&H-courts. Met dit concept spelen wij in op verschillende trends en ontwikkelingen. W&H staat voor Winning & Happiness. De ‘harde’ kant van dit concept is Winning. Jezelf koste wat het kost overwinnen en beter willen zijn dan anderen. De ‘zachtere’ kant is Happiness. Ook het sociale aspect van sport is belangrijk, elkaar ontmoeten en plezier maken. Het W&H-court kan gebruikt worden om te trainen en jezelf te verbeteren, de competitie met anderen aan te gaan, maar ook om samen te komen en plezier te maken. Lees meer over het beweegconcept.

VolleyWall voetbalmuur

De VolleyWall voetbalmuur sluit perfect op dit concept aan. Een VolleyWall is een vaststaande sportmuur die speciaal is ontwikkeld om techniek te verbeteren én om voetbalspellen met elkaar te spelen, Winning & Happiness dus. Door de heling van de sportmuur kaatst de bal altijd met een boog naar de speler terug. Zo kan de bal uit de lucht aangenomen worden of direct teruggespeeld worden. Door de curve in de muur kun je de bal ook meer naar rechts of links schieten, maar de bal komt altijd in het midden terug.

PSV was de eerste die koos voor de VolleyWall. Vervolgens volgden o.a. gemeente Den Haag, gemeente Amsterdam, Kozakken Boys en FC Uitgeest. De variatie in opdrachtgevers is niet gek. De VolleyWall kan namelijk overal neergezet worden. Bij een voetbalvereniging, maar zeker ook in de openbare ruimte. De VolleyWall kan gemakkelijk geïntegreerd worden in onze modulaire sportvloer. Met belijning in de modulaire sportvloer kan er zelfs een VolleyWall speelveld worden gemaakt, waardoor er nog gerichter getraind of gespeeld kan worden. Daarnaast is de VolleyWall in elke kleurencombinatie leverbaar en kan deze ook nog voorzien worden van teksten of logo’s.

Producten in dit artikel

Misschien vind je dit ook interessant:

Maak kennis met onze Winning & Happiness courts

Met trots introduceren wij een nieuw concept; de W&H-courts. Eentje waar wij trots op zijn en energie van krijgen. De W&H-courts zijn een…