W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Een dug out speciaal voor voetbal!

Maak een onderbouwde keuze.

Elke voetbalvereniging heeft het wel nodig, een dug out. Een dug out is een essentieel onderdeel voor naast het voetbalveld. Er zijn dug outs speciaal gericht op hockey, honkbal en op voetbal. Op deze pagina richten we ons op de dug out voetbal. Wij bieden voetbal dug outs voor ieder niveau en met veel verschillende mogelijkheden, maar het belangrijkste van een dug out is dat het een comfortabele plek is voor wisselspelers en de technische staf. Een plek die bescherming biedt tegen diverse weersomstandigheden, zoals regen, wind en zon.

Eigenschappen van de dug outs

Verschillende zitmogelijkheden

De zitmogelijkheden van de dug outs zijn heel divers. Op zoek naar een duurzame oplossing? Dan zijn de GreenMatter bankplanken van gerecycled kunstgras een optie. Daarnaast kunnen de dug outs worden ingericht met onze luxe dug out stoelen of kuipstoeltjes.

Gebruikt op het hoogste niveau

In meerdere voetbalstadions in Nederland en België zijn onze dug outs terug te vinden. De dug outs zijn van hoogwaardig kwaliteit en daarnaast bieden wij een breed aanbod aan zitmogelijkheden. De stoelen kunnen worden voorzien van extra luxe door stoelverwarming en armleuningen.

8 jaar garantie

De dug outs voetbal vallen onder het kwaliteitsconcept ‘scoren met kwaliteit’, dit houdt in dat wij 8 jaar garantie bieden op de gelaste onderdelen van de dug outs. Daarnaast zijn de dug outs voorzien van een TÜV certificaat.

Alleen deze maand 10% korting

Dug out BENELUX II

Volledig gelaste aluminium dug out (gebogen model) voorzien van 3 mm polycarbonaat of van dubbelwandig, semi-transparant polycarbonaat, zitbank van multiplex of met bankplanken van gerecycled kunstgras (GreenMatter) en aluminium rugleuning. Zijkanten extra versterkt met diagonale schoren. Afmetingen: hoogte ca. 225 cm, diepte 90/100 cm. Ook zijn diverse opties (waaronder kunststof zitstoelen of verrijdbare uitvoering) mogelijk. Geschikt voor verschillende sporten zoals hockey, voetbal, handbal  of korfbal.
Volledig gelaste aluminium dug out (gebogen model) voorzien van 3 mm polycarbonaat of van dubbelwandig, semi-transparant polycarbonaat, zitbank van multiplex of met bankplanken van gerecycled kunstgras (GreenMatter) en aluminium rugleuning. Zijkanten extra versterkt met diagonale schoren. Afmetingen: hoogte ca. 225 cm, diepte 90/100 cm. Ook zijn diverse opties (waaronder kunststof zitstoelen of verrijdbare uitvoering) mogelijk. Geschikt voor verschillende sporten zoals hockey, voetbal, handbal  of korfbal.

Specificaties

Artikelnummer 06NLTR13

Scoren met kwaliteit

Dit product valt onder ons kwaliteitsconcept. Hiermee krijg je 8 jaar garantie op de gelaste onderdelen.

Logo

Bel nu voor meer informatie:

Veelgestelde vragen

Dug outs voor stadion

Sommige voetbalstadions hebben luxe dug-outs die zijn uitgerust met onder andere verwarming en andere moderne faciliteiten om het comfort en de functionaliteit te vergroten. Hoewel de dug-out bedoeld is om de leden van het team te beschermen, moeten ze ook voldoen aan de veiligheidsnormen en voorschriften van de FIFA en andere voetbalbonden om ervoor te zorgen dat ze veilig zijn voor alle betrokkenen. Al met al is de dug-out een onmisbaar element van het voetbalveld en een belangrijk onderdeel van de voetbalbeleving voor spelers en fans. Onlangs hebben wij een voetbal dug out geleverd in het stadion van Almere City.

Extra informatie over dug outs voetbal

Een dug out voor verschillende niveaus

Een dug out is nodig op ieder niveau van de voetbalpiramide. Als verenging is het de verantwoordelijkheid om spelers de mogelijkheid te geven om uit te rusten in een dug out. Wij van W&H Sports hebben een breed aanbod aan dug outs voor voetbal op verschillende niveaus.

Dug outs bij de amateurclub bij jou om de hoek

Onze dug outs zijn onder andere terug te vinden bij de amateurclub bij jou om de hoek. Iedereen verdient een plek om uit te rusten langs het veld. Een dug out is een welkome toevoeging aan de faciliteiten van elke amateurclub. De dug outs zijn dusdanig ontworpen dat de spelers het veld goed kunnen zien en de wedstrijd goed kunnen volgen.

De levering van de dug outs gaan in overleg met ons team en vrijwilligers van de club. De club wordt tijdig geïnformeerd over wanneer de levering van de dug outs plaatsvinden. Vervolgens wordt op de dag van de levering nog contact gezocht om de laatste dingen te bespreken.

Dug outs in de grootste voetbalstadions van NL

De voetbalstadions in Nederland zijn over het algemeen voorzien van mooie faciliteiten, een dug out is hier uiteraard ook onderdeel van. In een voetbalstadion zijn de dug outs meestal wat luxer in vergelijking met de dug outs bij de plaatselijke voetbalclub. In een voetbalstadion zijn de meeste dug outs voorzien van luxe dug out stoelen met stoelverwarming en leuningen. Stadions waarin onze dug outs en stoelen zijn terug te vinden, zijn onder ander: ADO Den Haag, FC Utrecht en SC Heerenveen.

Verschillende soorten dug outs

Wij bieden verschillende soorten dug outs aan. Een dug out kan bijvoorbeeld verrijdbaar, modulair of al vooraf aan elkaar gelast zijn. Door onze ervaring weten wij wat in welke situatie gewenst is. Wij bespreken graag met jou de mogelijkheden.

 

Een dug out op maat

Een dug out op maat behoort tot de mogelijkheden bij W&H Sports. Wij komen graag met jou in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Geheel aan te passen naar jouw wensen

Iedere voetbalvereniging heeft zijn eigen wensen en behoeften als het gaat om de inrichting van de accommodatie, dit komt onder andere terug tijdens de keuze voor een dug out. Elke club heeft zijn eigen kleuren en identiteit die kunnen worden teruggebracht in een voetbal dug out. Dit kan bijvoorbeeld door de clubkleuren te verwerken in de stoeltjes.

Verschillende zitmogelijkheden

De verschillende zitmogelijkheden kunnen uitgebreid worden besproken met elkaar. Veel clubs in het betaalde voetbal kiezen voor onze luxe dug out stoelen, hiervan hebben we twee varianten: De dug out stoel Milan en de dug out stoel Geneva, deze stoelen kunnen worden voorzien van stoelverwarming. Hiermee wordt het zitgemak voor de spelers verhoogd. Naast deze luxe dug out stoelen bieden we ook nog kuipstoeltjes aan en een duurzame oplossing van gerecycled kunstgras.

 

Een dug out voetbal geheel aan te passen naar jouw wensen!

Voordelen W&H Sports

Snelle levering
Vaste montagepartner
Eén aanspreekpunt
Hoogwaardige materialen
Grote referenties
Deskundig advies

W&H Sports; dé dug outs leverancier voor voetbalverenigingen

W&H Sports staat klaar voor iedere vereniging. Wij helpen jou graag met de zoektocht naar een geschikte voetbal dug out. Om jou zo goed mogelijk tot dienst te zijn hebben we één aanspreekpunt waarmee je alles kan bespreken. Geen vraag is te gek en alles is vrijblijvend. Door onze jarenlange ervaring in de sportbranche kunnen we jou goed tot dienst zijn. Meer weten over W&H Sports? Bekijk dan onze bedrijfspagina!

Een voetbal dug out voor ieder niveau!

Maak een onderbouwde keuze.