W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Nieuwe dug-outs voor honkbal en softbal SV&HV Schiedam

Honk- en softbalvereniging SV&HV Schiedam zit in de lift! Het ledenaantal groeit gestaag en momenteel worden er verschillende aanpassingen gedaan aan de sportaccommodatie. Begin 2018 ging de gemeenteraad van Schiedam namelijk akkoord met een herindeling van het softbal- en honkbalcomplex op Sportpark Bijdorp. Daardoor is het complex onlangs voorzien van nieuwe inrichtingsmaterialen. Zo zijn ook de dugouts voor honkbal en softbal onlangs vernieuwd. De vereniging heeft hierbij gekozen voor dug-outs van ons label Preau Sports.

Dug-outs voor honkbal en softbal

De aluminium dug-outs voor honkbal en softbal zijn voorzien van TRESPA platen, hebben een zitbank van multiplex met opbergruimte achter de zitbank en zijn voorzien van kledinghaken. De afmetingen zijn als volgt: hoogte 220 cm, diepte 150 cm. De dug-outs zijn in diverse lengten leverbaar. Optioneel is een extra opbergruimte voor materiaal met afsluitbare deur. SV&HV Schiedam heeft gekozen voor 2 dug-outs met een lengte van 9 meter en 2 dug outs van 11 meter. Daarbij zijn 2 dug outs voorzien van een aangesloten opbergruimte voor materiaal.

Levering en montage

Voor het transport van de dug-outs voor honk- en softbal werden er drie vrachtwagens ingezet (zie hier een video voor een kleine impressie). Eenmaal in Schiedam aangekomen, werden de dug-outs geïnstalleerd door onze vaste montagepartner Sport Installatie Partners.

Producten in dit artikel