W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Een mooie tribune straalt kwaliteit uit!

Bekijk hier de showcase van onze afgeronde tribunestoelen projecten!

Seating is een belangrijk onderdeel bij het inrichten van een stadion of sportaccommodatie. Tribunestoelen en business seats moeten comfort bieden en kwalitatief hoogwaardig zijn, of ze nu gebruikt worden op een tribune, in een kleedkamer of in een dug out. Een mooie tribune (in de clubkleuren van de club) straalt kwaliteit uit! Waarom kiezen clubs zoals Feyenoord, ADO Den Haag, Heerenveen, VV Katwijk en AFC voor onze stoelen? Lees snel verder.

Wat kenmerkt onze tribunestoelen?

In ons leveringsprogramma hebben wij een divers aanbod aan stoelen. Naast de uitstraling en het comfort van de stoelen, worden er ook veel testen uitgevoerd om onze hoge kwaliteitsnormen te waarborgen.

De stoelen van onze leverancier Daplast, worden in een laboratorium aan extreme beproevingen onderworpen, zie hier. De testen zijn zwaarder dan die door de huidige regelgeving zijn vastgesteld, om er zeker van te zijn dat de stoelen écht tegen vandalisme bestand zijn. Door deze testen zijn onze stoelen door onafhankelijke laboratoria gecertificeerd als vandalismebestendige stoelen.

Daarnaast zit duurzaamheid in het DNA van ons bedrijf en zijn wij samen met onze producenten altijd op zoek naar duurzame oplossingen. Onze tribunestoelen zijn aan het einde van de levensduur 100% recyclebaar door er bijvoorbeeld kunststof kratten van te maken. Bij grotere projecten kunnen wij 50% van het totaalgewicht van de stoelen produceren met gerecyclede grondstoffen.

Kies voor kwalitatief hoogwaardige en kleurvaste tribunestoelen

Naast dat onze stoelen een lange levensduur hebben, zijn ze ook nog eens kleurvast en behouden ze dus hun uitstraling. Door de inwerking van de zon is het onvermijdelijk dat de oorspronkelijke kleur na verloop van tijd vervaagt. Door het gebruik van anti-UV additieven, die als een scherm tegen de zon werken en het afbraakproces vertragen, wordt dit proces bij onze stoelen geminimaliseerd. Bekijk bovenstaande collage (pijltje naar rechts) van andere stoelen, zonder enige vorm van anti-UV additief, die de oorspronkelijke kleuren in een paar maanden al verliezen.

Wij komen weleens tegen dat clubs proberen om de kleur te herstellen door middel van hitte toe te passen met een gasbrander, het gebruik van chemische stoffen of door de stoelen simpelweg te verven. De toepassing van deze technieken is onverstandig voor plastic in het algemeen en voor de stoel zelf, omdat het materiaal verder wordt aangetast, waardoor de weerstand tegen de zon drastisch vermindert. Kortom, doe dit niet en kies meteen voor een kwalitatief en kleurvaste stoel!

Benieuwd of wij iets kunnen betekenen voor jouw club? Neem vrijblijvend contact met ons op. Met ons uitgebreide aanbod van tribunestoelen en business seats zijn de mogelijkheden enorm!