W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Het nieuwe jeugdcomplex van PSV is af!

Onlangs opende PSV – haar vernieuwde jeugdcomplex – PSV Campus De Herdgang. De club laat daarmee meer en meer zien in te willen zetten op de jeugd. De Eindhovenaren menen na de verbouwing op gebied van jeugdfaciliteiten te kunnen wedijveren met de Europese topclubs. In opdracht van CNSTRCT hebben wij 50 rode CR-4 tribunestoelen mogen leveren voor de kleedkamers op De Herdgang.

PSV Campus De Herdgang, het sportcomplex van PSV, ligt aan de rand van Eindhoven in een bosrijke omgeving. Het complex telt verschillende voetbalvelden, zowel kunstgras als natuurlijk gras. Daarnaast zijn er uitgebreide trainingsfaciliteiten zoals een fitnesscentrum. PSV Campus De Herdgang ligt nauwelijks vijf kilometer ten noorden van het Philips Stadion. Het complex is niet alleen de trainingslocatie van de PSV-selectie, maar ook de thuisbasis van de jeugd- en amateurteams van PSV.

Tribunestoel CR-4

De CR-4 is een stadion-/tribunestoel met een hoge rugleuning. De stoel heeft een glanzend oppervlak en is gemakkelijk te reinigen. De stoel is rondom afgesloten ter voorkoming van vuil aan binnen-/onderzijde. De stoel wordt gemonteerd met een centraal schroefgat, versterkt met een stalen plaat en voorzien van een afdekkap. De stoel is voorzien van een centrale waterafvoer.

Producten in dit artikel