W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Laat je inspireren tijdens onze kennisdag ‘Toekomstbestendig Sportpark’

Graag nodigen wij jou – samen met een introducee/introducé – uit voor onze inspirerende kennisdag ‘Toekomstbestendig Sportpark’ op 23 mei aanstaande op sportpark Middenmeer te Amsterdam.

De gemeente Amsterdam heeft, net als vele andere gemeenten, duurzaamheid hoog op de agenda staan. Deze dag zal dan ook in het teken staan van belangrijke duurzaamheidsthema’s zoals; klimaatadaptatie, biodiversiteit en circulariteit. Door middel van onder andere boeiende lezingen en rondleidingen, willen wij de kennis en ervaringen delen die wij op Sportpark Middenmeer hebben opgedaan. Wij organiseren deze dag in samenwerking met de Gemeente Amsterdam en kennispartners Arte Nova; groenontwerper en Permavoid; expert op het gebied van regenwaterbeheer in steden en sportparken wereldwijd.

Waarom deelnemen?

  • Verdiep jouw kennis over cruciale duurzaamheidsthema’s en de implementatie daarvan.
  • Ontmoet experts en collega’s om kennis en ervaringen te delen.
  • Ervaar duurzaamheid in actie op Sportpark Middenmeer en laat je inspireren door de concrete stappen die zijn gezet op het gebied van duurzaamheid.

Wij zijn er trots op dat de Gemeente Amsterdam en in het bijzonder Sportpark Middenmeer zich inzetten voor de transitie naar een duurzamere toekomst. We zien dit evenement als een uitgelezen kans om samen met jou onze kennis en ervaringen te delen, zodat we gezamenlijk kunnen werken aan een duurzame toekomst voor onze gemeenten.

Aanmelden

Op donderdag 23 mei word jij om 10.00 uur verwelkomd en het programma zal tot ongeveer 14.00 uur duren. Net zo enthousiast als wij? Meld je uiterlijk 13 mei aanstaande aan door dit aanmeldformulier in te vullen.

Na jouw aanmelding ontvang je zo spoedig mogelijk een bevestiging van ons met daarin alle details van de dag.

Wij vertrouwen erop jou 23 mei aanstaande te verwelkomen!

Met groene groet,

Team GreenMatter