W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Rondje langs de velden en inrichtingsmaterialen!

Inrichtingsmaterialen

De koude wintertijden zijn aangebroken; veel bedrijven waren afgelopen tijd gesloten, veel mensen vierden de kerstdagen met familie en vrienen en de sportvelden bleven (en blijven voorlopig nog) onbespeeld. Voor ons een mooie kans om een bezoek te brengen aan onlangs voltooide projecten en de geleverde inrichtingsmaterialen. Hierbij een kleine impressie/selectie van onze bezoeken.

Utrecht

Zo hebben SV Kampong en PVCV Vleuten afgelopen periode geïnvesteerd in nieuwe tribunestoelen. Wij brachten een bezoek aan sv Kampong en kwamen onder andere de herkenbare blauw CR-2 tribunestoelen tegen.  Bij PVCV Vleuten waren dit 280 stuks A3 tribunestoelen. Daarvan zijn 204 tribunestoelen geleverd in een rode kleur en 76 in de kleur wit waardoor de tribune volledig in de clubkleuren is gestoken.

Zoetermeer

Door de Gemeente Zoetermeer zijn twee nieuwe dug-outs (type BENELUX II, 6 meter) aangeschaft voor sportvereniging Phoenix. Deze dug-outs zijn vakkundig geïnstalleerd door onze vaste plaatsingspartner Sport Installatie Partners.

HV&CV Quick

Bij HV&CV Quick is ervoor gekozen om te investeren in twee nieuwe dug-outs, nieuwe trainingsdoelen en nieuwe jeugddoelen. Voorlopig is de club daardoor weer verzekerd van kwalitatieve en veilige inrichtingsmaterialen.

 

inrichtingsmaterialen

 

Meer weten?

Wil je meer weten over ons aanbod in sport- en inrichtingsmaterialen? Wij staan u graag persoonlijk te woord. U kunt ons bereiken via 0252 – 683 300 of via [email protected].

 

 

Producten in dit artikel