W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Lockers openen met ledenpas

Het is niet langer nodig om de sleutels van een locker bij je te dragen. Er is een nieuwe innovatieve manier die een combinatie biedt van gemak en beveiliging.

Onze lockers kunnen worden voorzien van een RFID-slot. Een RFID-slot is een elektronisch slot dat gebruikmaakt van radio-frequency identification (RFID) technologie om toegang te verlenen of te beperken tot een bepaalde ruimte, zoals een locker.
Een RFID-slot kan worden geopend door middel van een pasje. Ideaal voor bijvoorbeeld (sport)scholen waarin leden en scholieren de lockers kunnen openen met een ledenpas. Een andere manier om de lockers te beveiligen is door middel van een pincodeslot. Met een 4-cijferige code kunnen gebruikers hun locker snel en gemakkelijk openen.

Sportschoolinrichting

Op het gebied van sportschoolinrichting kunnen wij een rol van betekenis spelen. Bij meerdere sportscholen hebben wij al onze bijdrage mogen leveren op het gebied van kleedkamerinrichting. Het RFID-slot sluit hier goed op aan. Het eerste project hebben we onlangs afgerond bij Health Me in Scheveningen. De leden van Health Me kunnen de lockers openen en sluiten met hun ledenpas.

Producten in dit artikel

Misschien vind je dit ook interessant:

Health Me kiest voor lockers met innovatieve openingswijze

De sportschool heeft gekozen voor lockers die zijn voorzien van RFID-technologie. Dit houdt in dat leden de lockers kunnen openen en sluiten met…