W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Lockers voor Corendon en AV Spartaan

Lockers Corendon

Corendon kennen wij natuurlijk allemaal als de vliegmaatschappij die vluchten aanbiedt binnen heel Europa. Maar Corendon is in 2014 ook begonnen met het aanbieden/bouwen van Corendon Hotels & Resorts. Dat heeft o.a. geresulteerd in een hotel in Amsterdam. Voor deze locatie hebben wij onlangs lockers mogen leveren. De lockers zijn, in samenspraak met Corendon, aangepast naar de wensen van de opdrachtgever. Zo is er gebruik gemaakt van een houtstructuur om het een natuurlijke look te geven. De opberglockers zijn tevens voorzien van een pincodeslot.

De opbergkasten zijn geïnstalleerd door onze vaste plaatsingspartner; Sport Installatie Partners.

lockers

Lockers AV Spartaan

Ook atletiekvereniging AV Spartaan uit Lisse was op zoek naar een oplossing om spullen veilig en netjes op te kunnen bergen. Zij hebben gekozen voor lockerkasten met twee verschillende afmetingen. Op deze manier konden zij meerdere lockers kwijt in de ruimte. Beiden kasten zijn geleverd in de verenigingskleuren en voorzien van een cilinderslot.

Ook deze lockers zijn geïnstalleerd door onze vaste plaatsingspartner; Sport Installatie Partners.

Nadere informatie

Op het gebied van kleedkamerinrichting hebben wij een zeer uitgebreid leveringsprogramma, zoals gaaslockers, garderobekasten, wandbanken, kleedkamerstoelen en nog veel meer. Met behulp van technische en 3D tekeningen kunnen wij u een goed beeld geven van uw wensen en de uitstraling van uw kleedruimte. Bekijk hier enkele van onze referenties. Wij informeren u graag over onze mogelijkheden!

Wil je meer weten over ons aanbod in opbergkasten, gaaslockers of andere kleedkamermaterialen? Kijk dan eens op deze pagina!

Wij denken ook graag mee aan oplossingen op maat! Dus heeft u een uitdaging, een vraag of wilt u simpelweg graag nadere informatie ontvangen? Neem dan contact op via [email protected] of bel naar 0252-683300.