W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Mobiele outdoor fitness met TURNBARmobil+

Steeds meer volwassen sporten en bewegen individueel. De toename van individueel sporten loopt parallel met een maatschappij die steeds individualistischer wordt en loopt synchroon met de wens van sporters naar meer flexibiliteit. Daarnaast hechten mensen steeds meer waarde aan hun gezondheid waardoor bestaande outdoor fitness installaties meer en meer gebruikt worden.

Door het Corona virus neemt de vraag naar (mobiele) outdoor fitnesstoestellen toe. Steeds meer bedrijven en gemeenten gaan creatief om met deze groeiende behoefte en kijken naar mobiele oplossingen om op veilige afstand te kunnen sporten. Deze hebben als voordeel dat ze snel op- en afgebouwd kunnen worden en flexibel kunnen worden ingezet. Een mobiel outdoor fitnesstoestel kan periodiek verplaatst worden en kan de groeiende drukte bij fitnesstoestellen verlagen.

TURNBAR mobil+

Onze TURNBAR mobil+ sluit goed aan op deze veranderende manier van sporten. De TURNBAR mobil+ is een mobiel outdoor fitnesstoestel. Een vrijstaande uitvoering voor street workout / calisthenics, dat heel interessant is voor opdrachtgevers die de installatie van tijd tot tijd willen verplaatsen. Het fitnesstoestel is vervaardigd uit geborsteld edelstaal en deze uitvoering is  bestand tegen vandalisme en weersinvloeden.