W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Nieuw: outdoor fitness ‘MODERN’- Line

Zoals eerder al gecommuniceerd, heeft sporten in de buitenlucht veel voordelen. Zeker gezien de huidige situatie omtrent COVID-19, maar daarnaast is bewezen dat buiten trainen sowieso gezonder is dan binnen trainen. Steeds meer gemeenten hebben dan ook  het aanbieden van sporten in de openbare ruimte op hun agenda staan. De juiste inrichting van de buitenruimte is van cruciaal belang om mensen aan het sporten te krijgen en daarmee het creëren van een gezonde leefomgeving.

Wij hebben een enorm uitgebreid leveringsprogramma om de buitenruimte op een attractieve manier in te richten, waaronder verschillende outdoor fitnesstoestellen.

Nieuwe lijn outdoor fitness ‘MODERN’-Line

Nieuw in ons leveringsprogramma is onze outdoor fitnes ‘Modern’- Line. Deze toestellen voor buiten fitness van edelstaal hebben een moderne uitstraling en zijn door de hoogwaardige afwerking onderhoudsvrij. Naast krachttoestellen hebben wij ook fitnesstoestellen voor uithoudingsvermogen en toestellen voor evenwicht, balans en mobiliteit. Een groot voordeel is dat een groot aantal van deze toestellen beweegbaar is. Met het aanbod van deze toestellen kan zowel door jong als oud worden gesport en worden bewogen in de buitenlucht. De toestellen zijn uitermate geschikt voor parken, recreatiegebieden, campings, bungalowparken, hotels maar kunnen ook heel goed als extra aanvulling bij sportverenigingen worden geplaatst.

Modern line een mooie aanvulling op bestaande leveringsprogramma

Het is een mooie aanvulling op het outdoor fitness assortiment dat wij reeds aanbieden. De TURNBAR® is ideaal te gebruiken voor populaire sporten zoals street workout, calisthenics, CrossFit en bootcamp. Onze ‘NATURE’- Line die is gemaakt van Bongossi (Azobé hardhout) en edelstaal heeft een natuurlijke uitstraling. De fitnesstoestellen van onze ‘NATURE’- line zijn gericht op fitness- en krachttraining voor beginners tot gevorderden. Deze toestellen zijn in tegenstelling tot de ‘MODERN’ -Line niet beweegbaar. Voor de liefhebbers die graag in de buitenlucht aan de slag willen met losse materialen zoals dumbells,halters, kettlebells, etc., is de SPORTbox ideaal. Dit is namelijk een opslagruimte voor fitness- en trainingsmaterialen die door de gemeente op verschillende plekken kan worden geplaatst.

Door de uitbreiding van ons leveringsprogramma met de ‘MODERN’- Line hebben wij op het gebied van outdoor fitness nu een zeer gevarieerd aanbod voor een hele brede doelgroep.