W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Nieuwe tribune voor VVSB in afrondende fase

Het nieuwe sportcomplex van VVSB is, na de officiële opening in september, van alle gemakken voorzien. De gehele accommodatie ging op de schop voor een nieuw en modern complex. Meer kleedkamers, meer trainingscapaciteit en een gloednieuwe tribune. De Derde Divisionist is bíjna klaar voor een bijzonder seizoen.

De accommodatie

Tussen het gebouw en de tribune is een terras gecreëerd, waar mensen staand naar de wedstrijden van het eerste elftal kunnen kijken. Daarnaast is er ook een balkon gerealiseerd die uitkijkt op het voorplein. De nieuwe tribune van VVSB biedt plaats aan 488 toeschouwers.

Seating

Bij de invulling van de tribune is onderscheid gemaakt tussen reguliere tribunestoelen en business seats. Deze zijn uiteraard uitgevoerd in de kenmerkende paarse clubkleuren van VVSB. Aan weerszijde van de tribunes zijn ook twee gele banen met tribunestoelen geplaatst. In totaal zijn er 391 CR4 tribunestoelen geleverd en 97 business seats (type Zürich). De business seats zijn voorzien van een gedeelde armleuning, de clublogo’s van VVSB en stoelverwarming.

Producten in dit artikel