W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Outdoor fitness met activatiemodule

Steeds meer mensen sporten liever individueel. Zowel fitness, als hardlopen, fietsen en wandelen hebben in de afgelopen vijftien jaar veel nieuwe deelnemers gekregen. Technologische ontwikkelingen bieden tevens nieuwe dimensies en mogelijkheden binnen het beoefenen van sport. Zo kunnen onze fitnesstoestellen van de ‘Nature’-line bijvoorbeeld voorzien worden van een activatiemodule en worden sporters hierdoor voorzien van instructies en video’s.

De activatiemodule

Wij hebben activatiemodules ontwikkeld ter motivatie van het gebruik van uw outdoor fitnesslocatie en een juist gebruik van de toestellen. Bij een door u gekozen samenstelling van toestellen leveren wij standaard activatiemodule BASIS. Dit bestaat uit een instructiebord met QR code met een link naar een ‘eigen’ pagina met instructievideo’s van de toestellen. Als extra optie kan ook worden gekozen voor activatiemodule COMPLEET.

Deze uitgebreidere activatiemodule bestaat uit trainingsprogramma’s voor beginners, geoefenden en gevorderden. Naast een goed advies over de invulling van uw outdoor fitnesslocatie, kunnen wij ook trainingen en opleidingen voor uw instructeurs of doelgroep verzorgen. U kunt uiteraard zelf uw ruimte voor buitenfitness samenstellen maar daarnaast bieden wij u ook de mogelijkheid tot een complete inrichting van 2 soorten parcours: Classic-parcours en Athletic-parcours. Deze parcours zijn door sportwetenschapper Michael Kuck zelf ontwikkeld en zijn gebaseerd op trainingen voor beginnende en de gevorderde sporters.

Bekijk hier de demo video!

De ‘Nature’-line

De fitnesstoestellen van onze ‘NATURE’- line zijn gericht op fitness- en krachttraining voor beginners en gevorderden. Ook personal trainers maken in combinatie met loop- en conditietrainingen graag gebruik van deze toestellen voor fitness in de buitenlucht in combinatie met kettle bells, TRX banden, battle ropes en/of medicine ballen. De fitnesstoestellen van onze ‘NATURE’- line zijn uitermate geschikt voor recreatiegebieden, bos, vakantieparken, sportparken, scholen, universiteiten, winkelcentra, parkeerplaatsen langs snelwegen, woonwijken, openbare ruimten, stadsparken en langs trim- en wandelroutes.

Design

De fitnesstoestellen zijn vervaardigd uit (FSC gecertificeerd) hardhout Azobé (Bongossi)* en edelstaal en hebben daardoor een zeer natuurlijke uitstraling.

Bijzonderheden

Naast de natuurlijke uitstraling zijn de fitnesstoestellen ontwikkeld door een meubelmaker en gediplomeerde sportwetenschapper die na jarenlange professionele ervaring zijn ambachtelijke vaardigheden en wetenschappelijke kennis heeft gecombineerd om kwalitatief hoogwaardige en vooral functionele fitnesstoestellen te ontwikkelen. De toestellen kunnen worden voorzien van een QR code. Door het scannen van deze QR code kunnen instructievideo’s worden bekeken en als extra optie kan er ook gebruik worden gemaakt van trainingsprogramma’s voor beginners, geoefenden en gevorderden.