W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

‘Groene’ picknicksets langs hoofdveld WVHEDW

wvhedwPicknicksets bij WVHEDW

Onlangs zijn er verschillende GreenMatter producten geleverd bij WVHEDW op sportpark Middenmeer te Amsterdam. Het gaat hierbij om 4 picknickbanken (2-banks), 4 picknicktafels (4-banks) en 10 stuks parkbanken, die zijn vervaardigd uit gerecyclede kunstgrasvezels van versleten kunstgrasvelden. Hiermee hebben zij bijgedragen aan het verkleinen van de kunstgras afvalberg en hebben zij de wereld weer een stukje groener gemaakt!

GreenMatter

Met het initiatief GreenMatter hebben Lankhorst en W&H Sports zich ten doel gesteld de afvalberg van kunstgrasvelden aan te pakken. Dit doen wij door producten te ontwikkelen en te produceren van gerecycled kunstgras. Het gerecyclede materiaal is afkomstig van Re-Match, specialist in het recyclen van kunstgras.

Om opdrachtgevers ervan te verzekeren dat de kunstgrasvezels die GreenMatter gebruikt afkomstig zijn van versleten kunstgrasvelden, wordt een verklaring grondstoffen meegeleverd.

Meer weten?

Wil je meer weten over GreenMatter of in het specifiek over deze picknickset? Neem dan contact op met één van onze medewerkers. U kunt ons bereiken via 0252 – 683 300 of via [email protected].

Producten in dit artikel