W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Kantplanken van gerecycled kunstgras

Kantplanken voor infillbehoud en het tegengaan van de verspreiding van microplastics

SRO Haarlem heeft ervoor gekozen om de kunstgrasvelden van Sportvereniging Olympia Haarlem en HFC EDO te voorzien van onze GreenMatter kantplanken van gerecycled kunstgras. De kantplanken zijn bedoeld om het infill zoveel mogelijk op de velden te houden en om de verspreiding van microplastics zoveel mogelijk te voorkomen. Voor het Sportbedrijf Rotterdam worden op dit moment twee hockeyvelden bij HC Rotterdam rondom voorzien van GreenMatter kantplanken. Naast het zoveel mogelijk voorkomen van de verspreiding van microplastics hebben deze planken ook de functie om het hekwerk en ballenvangers te beschermen tegen hockeyballen.

 

Kantplanken van GreenMatter

W&H Sports heeft met het initiatief GreenMatter de missie dat kunstgrasvezels uit oude kunstgrasvelden worden gerecycled en vervaardigd tot nieuwe producten op en rond de sportvelden. Een win-win situatie: een circulair product om de afvalberg te verkleinen en dat ook nog eens bijdraagt aan de zorgplicht van gemeenten om het infill op de velden te behouden en in het tegengaan van de verspreiding van microplastics.

Voor meer informatie:

bezoek dan onze website GreenMatter.Voor meer informatie over ons initiatief GreenMatter en ons leveringsprogramma met circulaire producten op en rond het sportveld,  Wij informeren u graag over de mogelijkheden.