W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Stadion SC Heerenveen voorzien van nieuwe materialen

Vorig jaar is SC Heerenveen begonnen met het opknappen van het Abe Lenstra Stadion. Wij hebben in fases aan dit project mogen meewerken met als laatste opdracht het leveren van nieuwe tribunestoelen voor de complete Riemer van der Velde Tribune. Het Abe Lenstra stadion heeft een totale capaciteit van 26.100 zitplekken. Hiervan zijn 700 stoelen verwijderd en vervangen door nieuwe tribunestoelen.

Wij hebben een bijdrage mogen leveren aan een vernieuwd Abe Lenstra Stadion. Na het vooraf opstellen van een gedetailleerd stoelenplan, is er gekozen voor de Avatar Premium. Deze zijn voorzien van armleuningen, polsteringen voor de zittingen en armleuningen. De tribunestoelen zijn geleverd in de kleuren blauw, wit en rood waarmee ook de unieke pompeblêden terug zijn gebracht in de tribune! De tribunestoelen zijn vakkundig geplaatst door onze montagepartner. Daarnaast zijn de stoelen voorzien van de displays van TAS Stadionreclame. Deze displays bieden de mogelijkheid om de stoelen te voorzien van stoelreclame. De reclamehouders zijn universeel; geschikt voor zowel op tribunestoelen als op de luxere business seats.

Naast de nieuwe tribunestoelen hebben we een eerder stadium SC Heerenveen voorzien van 2 stuks nieuwe stadiondoelen met spanstangen. Deze stadionstoelen zijn voorzien van onze nieuwe netborging ‘FLEXI’. Dit zorgt voor een zeer fraaie netophanging en biedt zekerheid dat het net volledig in het doelprofiel van de voetbaldoelen is opgesloten.

Daarnaast zijn de dug outs voorzien van 50 stuks luxe dug out stoelen waarvan de 25 stoelen in de thuis dug out zijn voorzien van stoelverwarming. De stoelen zijn voorzien van twee sponsorlogo’s en het logo van Heerenveen. De Dug out stoelen voldoen aan de de EN1021-1 en EN1021-2 normen.