W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Rugbydoelen voor de Voorburgse Rugby Club

rugbydoelen

Voorburgse Rugby Club

De Voorburgse Rugby Club, gevestigd op sportpark De Star, is een jonge club dat gevestigd is in Voorburg. De club is in 2015 opgericht, heeft een serieuze sportieve ambitie en is gestaag bezig met een gezonde groei. De rugbydoelen zijn voorzien van beschermingspolstering ter bescherming van de spelers. De doelen zijn geïnstalleerd door installatiepartner: Sport Installatie Partners.

Rugbydoelen van W&H Sports

Onze rugbydoelen kunnen geleverd worden met een hoogte van 6 meter en 12 meter. Ook kunnen wij mobiele rugbydoelen leveren die verplaatst kunnen worden. Voor multifunctionele inrichting van een sportveld hebben wij ook doelen met scharnierbare staanders ontwikkeld, die gemakkelijk verwijderd kunnen worden zodat er ook andere sporten op het veld kunnen plaatsvinden.

Meer weten?

Wil je meer weten over dit rugbydoel of bent u op zoek naar een ander type? Wij zijn telefonisch te bereiken via 0252-683300 of door een mail te sturen naar [email protected]. Één van onze medewerkers helpt u graag verder en kan u van degelijk advies voorzien!

Producten in dit artikel