W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Sportprestaties verbeteren met performance materialen

Niet alleen maken wij graag het verschil in het inrichten van sportaccommodaties maar ook in het ondersteunen van clubs ter bevordering van hun ambities en prestaties. Door ons aanbod van innovatieve performance materialen bieden wij sporters en verenigingen ondersteuning op het gebied van training en performance.

Sport is al zeer geruime tijd een onderdeel van onze maatschappij en is niet meer weg te denken. Het vormt een belangrijk deel van de menselijke en sociale ontwikkeling. De hevige concurrentie zorgt in veel sporten voor een aanhoudende zoektocht naar nieuwe technologieën of innovaties die een competitief voordeel kunnen opleveren. Dit kan uiteraard op veel verschillende manieren. Wij kunnen sporters en verenigingen ondersteunen op het gebied van innovatieve performance materialen waarmee sportprestaties aanzienlijk verbeterd kunnen worden. Hieronder lichten wij er een aantal toe:

SmartGoals

SmartGoals is een interactief trainingssyteem waarin normale goals getransformeerd zijn naar interactieve goals die oplichten. De goals zullen verspringen naar een nieuwe, willekeurige SmartGoal als een speler er doorheen dribbelt, rent of passt. Hierdoor train je op een leuke wijze dynamische, onverwachte en echte wedstrijdsituaties!

IVO trainer

De weerstandsband van IVO Trainer is het enige draagbare weerstandstraining systeem om coördinatie en snelheid te trainen met een zwenkbaar scharnier. Door het zwenkbare systeem kun je niet alleen lineaire sprints, maar ook zijwaartse bewegingen maken met constante weerstand. Dankzij het voortdurend kunnen aanpassen van de weerstand, kan de IVO Trainer ingezet worden bij zowel jonge atleten als topsporters.

Mobiele kaatswand

De mobiele kaatswand is vervaardigd uit hoogwaardige aluminium profielen. De variabel instelbare hoeken van de panelen maken het mogelijk om op verschillende manieren te trainen. Door het combineren van twee of meer kaatswand-systemen kan het aantal oefeningen en trainingsvormen worden uitgebreid. Daarbij kunnen grotere groepen spelers tegelijkertijd worden getraind.

Rebounder

De rebounder is een verplaats- en verstelbaar performance product dat functioneert als ‘terugkaatser’. Met de rebounder train je aan je passing en trap- en gooitechniek. Afhankelijk van de hoek waarin de rebounder staat, kun je de aanname van de bal oefenen of voor keepers de bal leren vangen. Een perfect product voor een leuke en effectieve voetbaltraining.