W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Materialen voor het inrichten van stadions

Maak een onderbouwde keuze.

Wij zijn expert op het gebied van stadioninrichting in binnen- en buitenland. De afgelopen twee decennia zijn wij betrokken geweest bij tientallen stadionprojecten, zoals: het Olympisch Stadion, Het Cars Jeans Stadion (ADO Den Haag), de Johan Cruijff ArenA, De Kuip, het complete jeugdcomplex van AZ Alkmaar en het in 2018 opgeleverde trainingscomplex 1908 van Feyenoord. Hierbij hebben we uiteenlopende inrichtingsmaterialen mogen leveren. Denk hierbij aan stadionstoelen, business seats, voetbaldoelen, hockeydoelen, dug outs, kleedkamerinrichting.

Voordelen stadioninrichting van W&H Sports

Ruime ervaring in stadioninrichting

In de afgelopen twee decennia hebben wij veel verschillende stadions mogen voorzien van inrichtingsmaterialen. Hierdoor hebben wij veel ervaring opgebouwd met betrekking tot plaatsing en advies. De laatste jaren worden wij ook steeds vaker betrokken bij buitenlandse projecten.

Vakkundige installatie

Wij werken al jaren samen met een vaste plaatsingspartner. Onze partner is dagelijks bezig met het plaatsen en installeren van onze sportmaterialen. Op deze manier zijn we goed in staat om eventuele uitdagingen vooraf te herkennen en op te lossen. Altijd verzekerd van vakwerk.

Breed assortiment

Wij hebben een uitgebreid leveringsprogramma voor verschillende sport- en inrichtingsmaterialen. Dit biedt verschillende voordelen voor opdrachtgevers. Zij hebben namelijk maar één contactpersoon voor veel van hun inrichtingsmaterialen en zijn verzekerd van goede service en kwaliteit.

Oplossingen op maat

Stadions worden steeds professioneler en uitgebreider ingericht. Hierdoor wordt er steeds vaker om oplossingen op maat gevraagd. Wij denken hierin graag mee.

Grote referenties

Door de jaren heen hebben wij mooie projecten mogen verwezenlijken. Zo hebben wij het Olympisch stadion mogen voorzien van tribunestoelen en atletiekmaterialen, hebben wij het trainingscomplex van Feyenoord en het jeugdcomplex van AZ Alkmaar mogen inrichten. Ook hebben wij de stadions van Volendam, Beerschot, Almere City, FC Twente en ADO Den Haag mogen voorzien van stadionstoelen. Benieuwd naar andere referenties? Stuur een email naar [email protected]. Wij voorzien je graag van informatie.

Deskundig advies

Bij ons staan de wensen van de opdrachtgever centraal. Door in een vroeg stadium betrokken te worden bij eventuele verbouw- en/of nieuwbouwplannen, kunnen wij eventuele risico’s of uitdagingen uit de weg gaan. Wij kunnen voorzien in technische tekeningen en 3D ontwerpen.

Ervaringen

De faciliteiten in het stadion upgraden? Kom in contact!

Business seat Milan

Business seat Milan. Business seat voorzien van kunstlederen bekleding. Het is mogelijk om deze stoel in 2 kleuren te leveren. De business seat kan op de tribunetrede of tegen de tribunewand worden gemonteerd. De business seat kan optioneel voorzien worden van geborduurd logo, cupholder, brandvertragende uitvoering en stoelnummers. De business seat is in 2 maten te verkrijgen. De verkorte versie is geschikt voor ondiepe tribunetreden. De laatste afbeelding met de blauwe stoelen is de verkorte Milan business seat.
Business seat Milan. Business seat voorzien van kunstlederen bekleding. Het is mogelijk om deze stoel in 2 kleuren te leveren. De business seat kan op de tribunetrede of tegen de tribunewand worden gemonteerd. De business seat kan optioneel voorzien worden van geborduurd logo, cupholder, brandvertragende uitvoering en stoelnummers. De business seat is in 2 maten te verkrijgen. De verkorte versie is geschikt voor ondiepe tribunetreden. De laatste afbeelding met de blauwe stoelen is de verkorte Milan business seat.

Specificaties

Product Type Business seat Milan
Artikelnummer Op aanvraag

Scoren met kwaliteit

Dit product valt onder ons kwaliteitsconcept. Hiermee krijg je 8 jaar garantie op de gelaste onderdelen.

Logo

Bel nu voor meer informatie:

Veelgestelde vragen

De populairste tribunestoel van Nederland & Belgie

De stadionstoel / tribunestoel type CR-4 is de populairste tribunestoel in Nederland en België. Door haar gunstige prijs-kwaliteitverhouding is dit de meest geziene tribunestoel in de stadions in Nederland en België. De tribunestoel is in verschillende RAL-kleuren leverbaar en kan (tegen meerprijs) ook in andere kleuren geleverd worden. De tribunestoel kan optioneel tevens voorzien worden van stadionreclame. Ook amateurverenigingen voorzien hun tribunes vaak met deze desbetreffende tribunestoel. Deze tribunestoel voldoet aan alle eisen en richtlijnen van de UEFA / FIFA.

Download hier het productblad van stadionstoel / tribunestoel type CR4.

Extra informatie over stadioninrichting

Inrichten van stadions

Zijn jullie je momenteel aan het oriënteren op nieuwe tribunestoelen voor het stadion of dienen de kleedkamers nu écht te worden gerenoveerd? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een breed aanbod sportmaterialen. Hierbij kan je denken aan voetbaldoelen, hockeydoelen, kleedkamerinrichting (op maat), stadionstoelen, business seats, persplaatsen, LED schermen, (LED) boarding, dug outs en nog veel meer.

Stadion seating

Stadions zijn vrijwel altijd voorzien van stadionstoelen. Deze zijn er in verschillende soorten en maten. Zo heb je de reguliere stadionstoelen, ookwel tribunestoelen of kuipstoelen genoemd. Deze vormen de basis van de invulling van de tribunes. Optioneel kan er gekozen worden voor klapstoelen, zitkussens en/of stoelreclame. Grote sportclubs kiezen ook vaak voor het toepassen van business seats. Deze zijn luxueuzer uitgevoerd, hebben een groter zitcomfort en kunnen optioneel voorzien worden stoelverwarming, armleuningen, bekerhouders en geborduurde logo’s. Steeds vaker worden stadions ook uitgerust met persplaatsen. Ook dug outs worden tegenwoordig voorzien van comfortabele business seats.

Kleedkamerinrichting

Op het gebied van kleedkamerinrichting zijn er veel verschillende opties. Kleedkamers in stadions worden doorgaans luxueuzer en uitgebreider ingericht dan de reguliere kleedkamers van een amateurvereniging. Denk bijvoorbeeld aan kleedkamerstoelen, lockers, lockerkasten, schoenenrekken, wastafels. Door de jaren heen zijn wij bij veel kleedkamerprojecten betrokken geweest. Wij denken dan ook graag mee met oplossingen op maat.

Wij adviseren jou graag over de inrichting van jouw kleedruimte. Met behulp van technische en 3D tekeningen kunnen wij jou een goed beeld geven van jouw wensen en de uitstraling van jouw ruimte. Van het ontwerp tot en met de realisatie kunnen wij voor jou verzorgen.

Eindeloze mogelijkheden bij het inrichten van een stadion!

Voordelen W&H Sports

Snelle levering
Vaste montagepartner
Eén aanspreekpunt
Hoogwaardige materialen
Goede referenties
Deskundig advies

W&H Sports; de inrichter van stadions sinds 2001!

Wij hebben een uitgebreid leveringsprogramma voor de inrichting van stadions. Wij leveren sportspecifieke sportmaterialen, stadion seating, kleedkamerinrichting, LED-oplossingen, dug outs en nog veel meer! Met behulp van technische en 3D tekeningen kunnen wij jou een goed beeld geven van jouw wensen en de uitstraling. Naast ontwerp en inrichting kunnen wij ook de montage verzorgen.

Een breed leveringsprogramma voor jouw stadioninrichting!

Maak een weloverwogen keuze.