W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Start samenwerking W&H Sports en FC Den Bosch

De eerste stap naar een goede en prettige samenwerking is gezet! Eerste divisionist FC Den Bosch is een club die voortdurend in ontwikkeling is. Het netwerk van sponsoren van de Brabantse club groeit de laatste tijd behoorlijk en dat brengt de nodige aanpassingen en vernieuwingen met zich mee. Vooral in de bestaande sponsorruimtes en op de sponsortribune. De openingen van Skybox Loge 1965 en Skybox Den Box zijn hier recente, succesvolle voorbeelden van.

Samenwerking FC Den Bosch

Op de tribune heeft FC Den Bosch onlangs een nieuwe verfraaiing gerealiseerd. De club heeft in samenwerking met W&H Sports twaalf nieuwe seats geplaatst voor de Founderslounge, die aankomende winterstop wordt gerenoveerd. FC Den Bosch geeft op hun website aan dat zij tevreden zijn over de samenwerking: “De club is W & H Sports zeer erkentelijk voor de levering van de kwalitatief hoogwaardige seats en het mooie partnership.”

Seger Wagenaar over het partnership met FC Den Bosch: “Onze eerste samenwerking met FC Den Bosch is erg goed en prettig verlopen en geeft vertrouwen om in de toekomst samen meer mooie projecten te gaan realiseren.”