W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Kies voor de veelzijdigheid van onze tijdelijke vloeren!

Maak een onderbouwde keuze.

Op zoek naar de perfecte oplossing voor jouw buitenevenement of project? Overweeg dan onze hoogwaardige tijdelijke vloeren. Of je nu op zoek bent naar een vloer voor een evenement of een sportieve vloer, onze tijdelijke vloeren bieden de ideale oplossing. Onze tegels zijn gecertificeerd volgens EN14877 en voldoen aan alle eisen voor de belangrijke Europese norm voor buitenvloeren. Daarnaast zijn de vloeren onderhoudsarm en kan de kleur, belijning en logo’s worden aangepast naar jouw wensen!

Eigenschappen tijdelijke vloeren

Verschillende mogelijkheden

De vloeren kunnen geheel worden aangepast naar jouw wensen. De belijning is nader te bepalen, waardoor er verschillende sporten mogelijk zijn op de vloer. Daarnaast kan de belijning als navigatie op een evenement dienen. Ook kan er aan branding worden gedaan door het toevoegen van het logo en verschillende kleuren.

Snelle installatie

De tijdelijke vloeren zijn snel en eenvoudig te installeren. Perfect geschikt voor evenementen waar een bepaalde tijdsdruk en deadline aanwezig is.

Meerdere locaties

De vloeren zijn te gebruiken in verschillende toepassingen. Van openbare parken tot scholen en van recreatiecentra tot sportclubs. Maar deze tijdelijke sportvloeren zijn ook goed geschikt voor evenementen en tijdelijke locaties, zoals bouwplaatsen.

Droogsnelheid

Zelfs bij regen zijn de vloeren te gebruiken. Op het oog lijkt het misschien alsof de vloer glad wordt, maar wanneer de vloer wordt betreden voel je de grip onder de voeten. Daarnaast zijn de vloeren bij regen weer snel te gebruiken door de droogsnelheid.

Onderhoud

De onderhoud aan de vloeren is minimaal. Wel geldt de regel: hoe meer onderhoud, hoe langer de levensduur.

Certificaten

De vloeren zijn voorzien van verschillende certificaten en worden geproduceerd volgens ISO 9001.

Ervaringen

Alleen deze maand 10% korting

Solid vloer

Solid vloertegel is een vloer voor multifunctionele toepassingen en kan worden gebruikt voor oppervlaktes zoals zand, grond en gras. De vloertegels zijn zeer sterk en zijn gemakkelijk te monteren ter bescherming van de bodem waarop de vloer wordt geplaatst. De vloer is gemaakt van sterk kunststof (HDPE) en het zeshoekige ontwerp zorgt voor een uitzonderlijk sterke vergrendeling in zes richtingen. De bodem beschermende vloertegel met een hoge draagkracht kan ook als basepanel en ondergrond dienen voor bijvoorbeeld een modulaire sportvloer of voor kunstgras maar kan ook worden gebruikt als tijdelijke vloer voor evenementen.
Solid vloertegel is een vloer voor multifunctionele toepassingen en kan worden gebruikt voor oppervlaktes zoals zand, grond en gras. De vloertegels zijn zeer sterk en zijn gemakkelijk te monteren ter bescherming van de bodem waarop de vloer wordt geplaatst. De vloer is gemaakt van sterk kunststof (HDPE) en het zeshoekige ontwerp zorgt voor een uitzonderlijk sterke vergrendeling in zes richtingen. De bodem beschermende vloertegel met een hoge draagkracht kan ook als basepanel en ondergrond dienen voor bijvoorbeeld een modulaire sportvloer of voor kunstgras maar kan ook worden gebruikt als tijdelijke vloer voor evenementen.

Specificaties

Artikelnummer 900BK300

Scoren met kwaliteit

Dit product valt onder ons kwaliteitsconcept. Hiermee krijg je 8 jaar garantie op de gelaste onderdelen.

Logo

Bel nu voor meer informatie:

Veelgestelde vragen

Ontdek de veelzijdigheid van onze tijdelijke vloeren

Waarom kiezen voor onze tijdelijke vloeren?

1. Duurzaamheid en weerbestendigheid:

Onze tijdelijke vloeren zijn ontworpen om verschillende weersomstandigheden te weerstaan. Of het nu zonnig is, regent of sneeuwt, onze vloeren blijven stevig en veilig. Ze zijn ontworpen om bestand te zijn tegen zware belastingen, wat betekent dat ze perfect zijn voor evenementen met veel bezoekers of bouwprojecten met veel voertuigverkeer.

2. Eenvoudige Installatie:

Tijdsbesparing is cruciaal bij tijdelijke projecten. Onze vloeren zijn ontworpen voor een snelle en eenvoudige installatie. Je bespaart kostbare tijd en moeite, zodat je je kunt concentreren op andere belangrijke aspecten van je project of evenement.

3. Veelzijdigheid:

Wat je project of evenement ook is, onze tijdelijke vloeren zijn veelzijdig en aanpasbaar. Ze kunnen worden gebruikt voor alles, van buitenbruiloften en concerten tot beurzen en bouwprojecten. Bovendien bieden we verschillende oppervlakteopties, zoals antislip- en houtnerfpatronen, zodat je de look kunt kiezen die het beste bij jouw behoeften past.

4. Milieuvriendelijk:

We begrijpen het belang van duurzaamheid. Daarom zijn onze tijdelijke vloeren recyclebaar en vervaardigd met milieuvriendelijke materialen. Je kunt genieten van de voordelen van een hoogwaardige tijdelijke vloer zonder schade aan het milieu.

De verschillende toepassingen van een tijdelijke vloer

W&H Sports is van origine een bedrijf die acteert in de sportwereld. Maar met onze tijdelijke vloeren treden we buiten deze wereld. De tijdelijke vloeren zijn te gebruiken voor het aanleggen van sportveldjes in de openbare ruimte, maar ook voor talloze andere locaties van toepassing.

1. Buitenlocaties:

  • Buitenbruiloften: Stel je een idyllische buitenbruiloft voor op een grasveld of in een tuin. Met onze tijdelijke vloeren creëer je een stabiele en esthetisch aantrekkelijke ondergrond voor gasten en bruidspaar, zonder dat hakken wegzakken in het gras.
  • Festivals: Muziekfestivals en openluchtevenementen hebben vaak te maken met grote menigten en intensief voetverkeer. Onze tijdelijke buiten vloeren zorgen voor een veilige en gelijkmatige ondergrond, waardoor je zorgeloos kunt genieten van het evenement.
  • Sportevenementen: Of het nu gaat om een tijdelijke ondergrond voor een sportevenement in een stadion of een veld, onze vloeren zijn ontworpen om de prestaties te optimaliseren en blessures te voorkomen.

2. Bouwlocaties:

  • Bouwtoegang: Bouwplaatsen vereisen vaak tijdelijke toegangswegen en platforms om machines en voertuigen toegang te verschaffen. Onze tijdelijke vloeren zijn sterk genoeg om dit zware gebruik aan te kunnen.
  • Veiligheid en Productiviteit: Een veilige en efficiënte bouwplaats is cruciaal. Onze vloeren bieden niet alleen een stevige ondergrond, maar verminderen ook het risico op modder en slipgevaar.

3. Tentoonstellingsruimtes:

  • Beurzen en Exposities: Tijdelijke vloeren kunnen de uitstraling van je beursstand aanzienlijk verbeteren. Ze bieden een strakke en professionele look en kunnen worden aangepast aan de branding van je bedrijf.
  • Kunsttentoonstellingen: Kunstenaars kunnen onze vloeren gebruiken om een galerijachtige omgeving te creëren voor hun kunstwerken, waarbij ze de nadruk leggen op zowel esthetiek als bescherming.

4. Feest- en Evenementlocaties:

  • Trouwrecepties: Onze vloeren bieden een stevige en aantrekkelijke basis voor dansvloeren, tafelopstellingen en meer op trouwlocaties.
  • Bedrijfsevenementen: Of het nu gaat om een bedrijfspicnic of een groot bedrijfsevenement, onze tijdelijke vloeren maken het mogelijk om op vrijwel elke ondergrond een professionele en comfortabele setting te creëren.

Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over hoe onze tijdelijke vloeren jouw project kunnen verbeteren. Wij staan klaar om je te helpen bij het vinden van de ideale vloeroplossing voor jouw specifieke behoeften.

Tijdelijke vloeren voor binnen én buiten!

Voordelen W&H Sports

Snelle levering
Vaste montagepartner
Eén aanspreekpunt
Hoogwaardige materialen
Grote referenties
Deskundig advies

W&H Sports; de vloer specialist van Nederland

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij deskundig advies geven. Wij hebben de vloeren al in verschillende toepassingen mogen leveren. Een logo, belijning of kleuren verwerken in de vloer? Niks is te gek voor ons en we bespreken graag samen met jou de mogelijkheden!

Een vloer die past bij jouw wensen!

Maak een onderbouwde keuze.